Un empat queda curt

Superiors. El Palamós va obtenir un punt contra el líder, però va dominar el partit de dalt a baix i va fer mèrits de sobres per sumar els tres punts

Després de la contundent derrota de diumenge passat contra el Figueres, el Palamós necessitava puntuar contra un Gavà que arribava com a líder de la classificació per recuperar la confiança. Finalment, els de Joan Mármol van aconseguir sumar un punt que els va deixar un mal sabor, ja que van fer mèrits per obtenir la victòria. El Gavà, però, va aconseguir avançar-se en la primera part en una de les poques ocasions que va tenir abans del descans (39'), i va complicar la vida al Palamós, que, ahir sí, va reaccionar bé i va acabar aconseguint l'empat gràcies a un gol de Coro ben entrada la segona part (59').

El Palamós va començar molt fort i en la primera meitat va superar clarament en tots els aspectes del joc el seu rival. Vista la primera part, costava diferenciar qui era el líder i qui estava a les portes dels llocs de descens. En el 3', Marçal Lladó, un dels destacats, ho va provar amb un xut desviat, i en el 5' va arribar l'ocasió més clara, amb una fantàstica assistència de Roger Matamala cap a Barrera, a qui, amb tot a favor, li va passar la pilota per sota les cames en el seu intent de rematada. L'única aproximació del Gavà al marge del gol, que va arribar al límit del descans, va ser un xut d'Iu (16'). Abans del gol visitant, Agi ho va provar amb un xut que va aturar Alcaraz (35'). En el 39' va arribar la galleda d'aigua freda. Després d'una gran jugada personal de Raillo, Escoruela va enviar la pilota al fons de la xarxa per fer el 0-1. La sotragada encara hauria pogut ser més forta quan, en l'afegit, Jaime, incorporat a l'atac, va perdonar en contraatac.

En el segon temps, Mármol va demanar als seus homes continuar amb la forta pressió al centre del camp. D'altra banda, el Gavà mirava de protegir el resultat amb l'entrada de més jugadors de perfil defensiu. El Palamós va seguir buscant l'empat amb triangulacions i joc per les bandes, però no va trobar el premi fins al 59', quan Coro va fer l'empat superant Alcaraz des de l'interior de l'àrea. Amb l'empat al marcador, el Palamós va continuar pressionant i en el 84' hauria pogut aconseguir el segon gol si l'àrbitre no hagués tallat un avantatge favorable a Agi, que es quedava sol davant d'Alcaraz després d'una dura entrada de Jaime sobre Roger Matamala que li va costar la vermella directa. A mesura que el xiulet final es va anar acostant, els dos equips van donar per bo el punt.

PALAMÓS: Bayona, Ayala (Subi, 75'), Cano, Pastor, Moha, Barrera (Àlex Devia, 26'; Marc Medina, 83), Jordi Matamala, Marçal Lladó, Agi, Coro i Roger Matamala. GAVÀ: Alcaraz, Joël, Jaime, Éric, Cazorla, Pla, Cano (Cervantes, 80'), Iu, Raillo (Cifuentes, 87'), Kata i Escoruela (Monje, 59'). GOLS: 0-1 (39') Escoruela. 1-1 (59') Coro. ÀRBITRE: Garcia Verdura. T.G.: Als locals Cano, Ayala, Pastor, Coro, Marçal Lladó, Àlex Devia i Jordi Matamala; i als visitants Cazorla, Jöel, Pla i Kata. T.V.: Directa al visitant Jaime (85'). PÚBLIC: Uns 250 espectadors.

PALAMÓS 1

A diferència de la setmana passada, hem tingut molta personalitat quan hem encaixat el gol
Joan Mármol
entrenador del palamós

GAVÀ 1

Puntuar contra el líder sempre és positiu, però ens queda un regust amarg perquè hem estat superiors i mereixíem més

Àlex Devia debuta amb el Palamós

Arran de la lesió de Narcís Barrera en el minut 26, Joan Mármol va apostar per fer debutar el juvenil Alex Devia, que ahir s'estrenava en una convocatòria amb el primer equip palamosí. El jove migcampista, que va arribar a Palamós aquest estiu procedent del juvenil de lliga estatal del Gironès-Sàbat, ja va anar amb el primer equip en l'amistós que els de Mármol van disputar aquest dimecres a l'Ametlla, i va convèncer el cos tècnic que mereixia un lloc al primer equip. Devia, al final del matx, es va mostrar “molt sorprès per passar al davant de gent habitual del primer equip”.