3a divisió FEF

El Júpiter guanya a Gavà tot i jugar mig partit amb deu

Duel a la zona alta. Els locals no van saber aprofitar l'expulsió d'Ahufinger amb 1-1 (48') i van perdre el partit i el lideratge contra l'equip de la Verneda, que puja fins al segon lloc

El partit entre el Gavà, líder abans de començar la jornada, i el Júpiter, una de les revelacions de l'inici de temporada i situat també en llocs de fase d'ascens, prometia i no va decebre, si més no pel que fa a alternatives i gols. Finalment, van ser els visitants els qui es van endur la victòria, malgrat que van jugar gairebé tota la segona meitat amb un futbolista menys per l'expulsió d'Ahufinger amb 1-1 (48'). El Gavà, però, no ho va saber aprofitar i es va veure superat per la major convicció dels visitants, que van tenir en el davanter Kuku el millor jugador, ja que va marcar dos gols i va fer l'assistència del tercer, obra de Pau Darbra. El Gavà va començar bé el partit, ben posicionat i dominant la possessió de la pilota. A més, no va trigar a fer el primer gol, en una centrada de Joel rematada per Raíllo que, després d'un rebot, va anar a parar als peus de Niko Kata, que no va fallar. Però el gol va despertar el Júpiter, que, a més, va tenir l'encert d'empatar ràpidament. Va ser en un córner mal defensat pels locals, que, ahir, tenien moltes baixes a la rereguarda, i rematat per Kuku. El Júpiter va confirmar la seva millora, tot i que no hi va haver accions ofensives destacades fins al final de la primera part. L'expulsió d'Ahufinger a l'inici de la segona meitat posava les coses de cara pre al Gavà, però, curiosament, va ser el Júpiter, i no pas l'equip local, el que hi va posar una marxa més. El Gavà, massa contemporitzador, es va confiar en excés, pensant que tindria temps per resoldre el duel ara que jugava amb un futbolista més. El Júpiter, per la seva banda, va pressionar bé i va evitar que el rival portés perill. A més, es mostrava amenaçador al contraatac, tal com va confirmar en el tram final del partit. Mechi va recuperar la pilota i va fer una assistència a Kuku, que no va fallar. Poc després, el mateix Kuku va fixar els centrals i va deixar sol Pau Darbra, que va sentenciar. El segon gol de Niko Kata va arribar tard.

JÚPITER 3 GAVÀ 2

GAVÀ: Eric Alcaraz, Cifu, Eric Pujol, Pla, Joel (Del Moral, 61'), Iu, Cervantes (Forti, 85'), Roger Esco, Raíllo, Niko Kata i Àlex Cano (Chirri, 61'). JÚPITER: Colchero, Ignasi, Ahufinger, Sergi Pérez (Jonathan Reina, 5'), Marc González, Santolalla, Gueri (Anas, 68'), Prat (Escribano, 85'), Mechi, Kuku i Pau Darbra. GOLS: 1-0 (16') Niko Kata. 1-1 (22') Kuku. 1-2 (81') Kuku. 1-3 (84') Pau Darbra. 2-3 (89') Niko Kata. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Als locals Niko Kata, Iu i Cervantes, i als visitants Santolalla i Pau Darbra. T.V.: Dues grogues al visitant Ahufinger (48').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)