3a divisió FEF

Les defenses neutralitzen el duel decisiu de La Bòbila

Tot igual. La part alta de la classificació queda com abans de començar la jornada perquè ni el Prat ni el Gavà no són capaços de trencar el domini defensiu del conjunt rival

Hi havia molta expectació en el derbi del Baix Llobregat que va enfrontar el primer i el tercer classificat, però el partit va acabar sense gols. Ni el Gavà ni el Prat van ser capaços de tombar la muralla defensiva de l'adversari malgrat el pas endavant que va fer el conjunt blaugrana en el segon temps. D'aquesta manera, en una jornada plena d'empats en la part alta, ni l'un va poder
escapar-se en el lideratge ni l'altre va poder assolir-lo. La primera meitat va ser més animada que la segona amb diverses situacions de perill per les dues bandes. El Prat va colpejar amb Collado, en un xut que va sortir desviat, i amb Jordi Sánchez en un intent de vaselina infructuós a Éric Alcaraz. Els locals, en canvi, ho van intentar per mitjà d'Iu Ranera, l'home més actiu de l'atac de Juanma Pons, que va fer tres xuts des de la frontal que no van trobar premi. El segon temps va canviar del tot el partit ja que el Gavà es va decidir a anar a l'atac i va dominar el partit per mitjà de la possessió però no de les ocasions, ja que els blaugrana no van tenir cap oportunitat més que una rematada de Raíllo que va sortir fregant el pal. El Prat volia aprofitar-se'n per sortir al contraatac ja que el Gavà va posar tres defenses tancant però tampoc va tenir encert. Nacho del Moral va ser el potablava que va estar més a prop del gol en una pèrdua en la construcció del rival, però va fallar a l'hora de definir.

GAVÀ 0 PRAT 0

GAVÀ: Éric, Joel, Jaime (Dani Iglesias, 46'), Pujol, Cazorla, Pla, Cano (Chirri, 79'), Iu (Cervantes, 83'), Raíllo, Niko Kata i Escoruela. PRAT: Texeira; Albarran, Aitor Lario, Ricarte, Rovira, Putxi, Ignacio, Jaime (Charly Ruiz, 80'), Jordi Sánchez (Elhadji, 76'), Lara i Collado (Nacho del Moral, 70'). ÀRBITRE: Garcia Fuster. Als locals Cazorla, Cervantes i Joel; als visitants Aitor, Javi Lara i Ignacio. PÚBLIC: Uns 400 o 500 espectadors a La Bòbila.

LES REACCIONS

El resultat sembla poc perquè hem fet un pas endavant però el gol no ha arribat
Juanma Pons
entrenador del gavà
Hem d'estar molt contents perquè el Gavà genera sempre moltes ocasions i no ho han fet
Pedro Dólera
entrenador del prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)