Un empat que no fa justícia

Encallats. El Palamós suma el quart empat consecutiu com a local en un duel en què es va mostrar superior al Rubí però en què la poca efectivitat el va condemnar a obtenir un sol punt

En el primer partit de l'any 2016, la dinàmica del Palamós a casa es va mantenir. Els de Joan Mármol van tornar a oferir una bona imatge, van tenir en molts moments el rival sota control i les millors ocasions van ser per als locals. Amb tot això, però, no n'hi va haver prou per sumar una victòria que, a casa, al Palamós se li resisteix des del 28 d'octubre. Al final de la primera volta, el Palamós ha sumat 7 empats a casa, i tan sols una victòria i una derrota. Des de l'inici del partit, els palamosins van demostrar que eren ambiciosos i que volien els tres punts. I és que, en el minut 17, Coro va rematar al pal des de l'interior de l'àrea petita, i després de dominar la primera mitja hora d'enfrontament, Cristian del Moral va tenir el primer gol ben a prop amb una rematada de cap que es va escapar ben a prop de la porteria del rubinenc Juanmi (36'). El Rubí va despertar en el tram final de la primera part, i amb tres ocasions consecutives va posar la por al cos dels locals: en el 41', Aleix va xutar desviat; un minut després, Bayona va haver de fer una bona intervenció, i en el 43', altra vegada Aleix va posar a prova el porter palamosí. Tot i la reacció visitant, les dues últimes ocasions del primer temps van tenir colors groc i blau i el mateix protagonista: Aleix Feixas va intentar superar Juanmi però li va faltar encert.
A contra corrent
Només començar la segona part, el Rubí va sorprendre el Palamós amb un gol ben matiner. Estrada va connectar un potent xut des de la frontal que va agafar desprevingut Bayona (56'). La diana en contra va obligar els de Joan Mármol a continuar remant i, de fet, la reacció podia haver arribat de seguida amb una diana de Del Moral que el col·legiat va anul·lar per fora de joc. Les ocasions del Palamós van continuar arribant i Coro va xutar massa alt quan ho tenia tot a favor per aconseguir l'empat. La diana que començava a fer justícia al treball dels locals va arribar en el minut 74, quan Barrera va aconseguir enviar al fons de la xarxa una bon llançament des de la cantonada executat per Moha. Fins al final del partit, el Palamós va buscar amb insistència el gol de la victòria, però ni les rematades consecutives d'Aleix Feixas i Ivan Garcia van aconseguir fer decantar el resultat a favor del degà. Al final, l'empat va deixar més satisfet el Rubí que no pas el Palamós, ja que els de Mármol no van veure recompensat amb un bon resultat el treball fet sobre el terreny de joc ahir al migdia.

PALAMÓS 1 RUBÍ 1

PALAMÓS: Bayona, Subi (Marçal Lladó, 57'), Pastor, Cano, Moha; Medina (Agi, 57'), Barrera, Jordi Matamala, Del Moral; Aleix Feixas (Ivan Garcia, 79') i Coro. RUBÍ: Juanmi, Kiki, Andreu, Marc Garcia, Joel, Tino Mendoza, Romo, Pau López (Pau Gené, 85'), Estrada (Max Morell, 82'), Aleix i Grau (Campos, 72'). GOLS: 0-1 (56') Estrada. 1-1 (74') Barrera. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: A Cano i Barrera del Palamós, i a Marc Garcia, Mendoza i Joel del Rubí. PÚBLIC: Uns 250 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.
Les ocasions més clares han sigut del Palamós. En el tram final ho hem passat malament però hem sabut aguantar l'empat molt bé
Després del que s'ha vist, marxo content amb el punt que hem aconseguit contra el Palamós
Julià Garcia
entrenador del rubí

Crec que la gent, tot i l'empat final, marxa a casa contenta perquè la imatge i l'actitud del Palamós han estat molt bones
Preferiria perdre algun partit més però guanyar-ne més. Tants empats penalitzen molt
Joan Mármol
entrenador del palamós

Ivan Garcia s'estrena amb el Palamós

En les tres últimes jornades, el Palamós ha vist com anaven debutant els diversos fitxatges que s'han fet. Abans de l'aturada nadalenca, Cristian del Moral va debutar contra el Peralada, i en el darrer partit del 2015 va ser Aleix Feixas qui es va estrenar jugant contra el Manlleu. Ahir va ser el torn d'Ivan Garcia. L'extrem de 24 anys ha arribat procedent del Farners, i ahir, en els onze minuts de què va disposar, ja va demostrar que pot aportar velocitat i profunditat a l'equip. Garcia va tenir un parell de bones ocasions per estrenar-se amb gol.