Girona

Sobrino, de mica en mica

Fa un mes que el Girona va fer un comunicat en què deia que Rubén Sobrino s'hauria d'aturar quatre setmanes. Superat aquest termini, les coses continuen aparentment igual, amb l'exjugador del Ponferradina sense ni tan sols exercitar-se amb el grup. “No sé si els terminis eren de quatre setmanes per tornar al grup o perquè el veiés altre cop el metge, però el cas és que no em vull preocupar per jugadors que ara mateix no tinc perquè em trauria unes energies que necessito per a unes altres coses”, va dir Machín. El tècnic del Girona, però, va assegurar que, tot i centrar-se en els jugadors disponibles, no s'oblida en absolut de Sobrino, que està cridat encara a ser un jugador molt important: “Continuo pensant que quan Rubén estigui a punt i en plena forma ens ha de permetre fer un salt de qualitat important. Quan el vegi sobre la gespa estaré encantadíssim. Mentrestant, deixo que els professionals que l'estan cuidant i recuperant facin la feina”, va afegir-hi.

Com cada dia, el jugador era a Montilivi, però fent treball específic. El davanter mira de guanyar temps a una lesió mal diagnosticada. La realitat és que ja ha perdut cinc mesos llargs, amb l'agreujant que els quatre partits que va jugar –de la 14a jornada fins a la 17a, amb el balanç d'un gol i d'una assistència– ho va fer sense estar bé. I amb un alt risc de recaiguda, com així va quedar demostrat. El davanter del Girona ja fa un mes que s'està tractant amb el doctor Cugat. L'evolució és bona, però lenta. “Podem forçar o tenir tota la paciència del món perquè es recuperi plenament, i això últim és el que farem”, exposa Pablo Machín. “Quan estigui bé i ell pugui gaudir de la seva professió, tots plegats disfrutarem del millor Sobrino, però per això cal estar al 100%”, insisteix l'entrenador del Girona.

SENSE TERMINIS

En mans ara del doctor Cugat, el punta mira de guanyar temps a una lesió mal diagnosticada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)