Girona

Busquen el perdó per a Mata i Lekic

El Girona presentarà al·legacions a la targeta groga que va veure Mata i a la segona amonestació de Lekic, la que li va costar l'expulsió. La intenció del club de Montilivi és poder disposar de tots dos jugadors diumenge vinent al camp de l'Osca, tot i que l'èxit no està ni de bon tros assegurat perquè són ben pocs els casos en què els escrits d'al·legacions són tinguts en compte i prevalen per sobre de l'acta arbitral.

En el plec de descàrrecs de Mata –la cinquena del curs–, el Girona defensarà que el madrileny no va tocar el porter del Nàstic i que va ser Reina qui va exagerar l'acció de manera notable. El club aportarà les imatges de la jugada –el vídeo és l'única prova que accepta el comitè–, en què s'observa, sobretot, com Reina hi posa més pa que formatge buscant perdre temps i fins i tot que el davanter del Girona pugui ser castigat amb la vermella. L'acció va passar en el minut 62, encara amb 0-0.

Pel que fa a Dejan Lekic, i després de veure les imatges, el Girona considera que la targeta contra la qual es pot recórrer és la segona, tot i que en la primera amonestació el primer a fer falta és el jugador del Nàstic. A diferència de la targeta de Mata, el Girona vol fer veure al comitè que el contacte existeix i que la caiguda de Lekic es produeix perquè un defensa del Nàstic el desequilibra.

Èxit amb Pere Pons

Les al·legacions, que en un 90% dels casos no serveixen de res, van tenir els fruits desitjats per al Girona després que Pere Pons fos expulsat contra el Llagostera. El comitè va considerar que una targeta havia estat injusta i la hi va treure, i el mig va poder jugar a Miranda.

DEJAN LEKIC

El club al·legarà que en l'acció de la segona groga hi ha contacte sobre el serbi

JAIME MATA

El Girona també defensarà que el davanter no va tocar el porter del Nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)