3a divisió FEF

Angoy pren el timó del Morell

3a divisió. El club blau incorpora com a tècnic l'exporter del Barça, que té experiència en els juvenils de l'Europa i l'Hospitalet, amb l'objectiu de salvar l'equip del descens a primera catalana

Sense demora. El Morell va acomiadar dimecres Joan Anton Pallarès i ahir mateix va anunciar el nom del seu relleu: Jesús Mariano Angoy, que ja va dirigir la primera sessió d'entrenament. El tècnic aragonès, exporter del Barça i exjugador de futbol americà, arriba al club blau amb la fita de treure'l de la zona de descens i aconseguir la permanència. Té feina per fer, ja que l'equip és a quatre punts de les places de permanència. Això sí, queda gairebé tota la segona volta i hi ha marge, tal com el mateix entrenador, que tindrà Sergi Reyes d'ajudant, va afirmar ahir a aquest diari.

“La permanència és factible, la tenim a 4 punts i, tot i que també caldrà mirar els possibles descensos de segona B, esperem anar guanyant i posar-nos en el grup en què es decidirà la salvació”, va dir Angoy, que d'entrada se centrarà a conèixer bé el bloc: “He vist l'equip des de fora, ara vull veure com estan les coses des de dins i intentar millorar-les, posant-hi el nostre granet de sorra per assolir l'objectiu.” L'estil de joc que vol imprimir l'aragonès, que va dirigir el juvenil de l'Europa –ascens a divisió d'honor i posterior descens– i el de l'Hospi –rellevat pels mals resultats–, es basa en la possessió: “Habitualment, els meus conjunts han jugat amb un 4-3-3, mirant d'acaparar la pilota a còpia de treball, compromís i intensitat ofensiva i defensiva.” El primer test per a Jesús Angoy, amb tot, serà el partit de demà a casa contra el Gavà (17 h), en què el filial del Reus intentarà trencar una dinàmica de nou jornades sense guanyar (3 punts de 27).

LES FRASES

He vist l'equip des de fora, ara vull veure-ho tot des de dins per intentar millorar les coses. La permanència és una fita factible
M'agrada jugar amb un 4-3-3 basat en la possessió, el treball, el compromís i la intensitat
Jesús Mariano Angoy
NOU ENTRENADOR DEL MORELL

Tindrà de pupil el seu fill Jesjua Andrea

Amb l'arribada a la banqueta del Morell, Angoy tindrà a les seves ordres el seu fill Jesjua Andrea Angoy Cruyff. Val a dir, això sí, que de moment no pot disposar d'ell, ja que s'està recuperant d'una intervenció per uns problemes al pubis. “Ara està lesionat, quan estigui bé ha d'aportar treball i ja es veurà”, afirma el nou entrenador del conjunt blau, que viu la situació amb naturalitat: “El fet que sigui el meu fill no és cap problema. Quan s'hagi recuperat dels problemes físics el que ha de fer és sumar com tothom.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)