3a divisió FEF

El Peralada s'enlaira

Remuntada. Els xampanyers remunten contra el Rubí, amb gols de Marc Mas i Kike Sánchez, i agafen aire mentre deixen la zona de descens, que ara marquen els vallesans, tres punts enrere

Era un partit a vida o mort. Després de la reacció del Peralada, que li havia permès sortir del descens, ahir contra el Rubí els xampanyers es jugaven molt més que tres punts. Els d'Arnau Sala tenien l'oportunitat de deixar enrere un rival directe i allunyar-se de la zona de descens i no van fallar. Tot i que va haver de remuntar, el Peralada va tornar a demostrar l'ambició i maduresa de les últimes jornades i va acabar obtenint una victòria que pot ser decisiva per a la salvació. El partit es va complicar ben aviat amb un gol matiner del Rubí. L'exjugador del Girona B Juanpi es va desfer amb agilitat de la defensa local i va superar un Dani Lobato avançat (10'). Tot i la intensitat en el joc, el Peralada va haver de lluitar per contrarestar la pressió dels barcelonins, que poc després van tornar a rematar a la porteria de Lobato (12'). Tot i el 0-1, els d'Arnau Sala no van deixar ni un moment de buscar la manera de sorprendre els visitants, i les jugades es van anar succeint sense èxit. Tot i això, les arribades dels xampanyers eren cada vegada més perilloses. Kike Sánchez ho va provar en dues ocasions; rematant de cap una centrada de Mate (18') i en un ràpid contraatac que ell mateix va culminar amb la pilota fora (24'). Tot i que el Peralada anava guanyat protagonisme, el Rubí encara tenia minuts de domini, però els xampanyers van aconseguir el gol de l'empat en una gran jugada de Marc Mas (31'). Amb el marcador igualat, els locals van provar de rematar el primer acte amb dos intents de Ferrón i Jaume Duran, però va ser el Rubí qui, en una jugada perillosa dins l'àrea, va fer patir els xampanyers. En la represa, els d'Arnau Sala van sortir a totes. Ja en el primer minut, Kike Sánchez va buscar la rematada dins l'àrea sense sort (46'), i poc després Mas ho va provar des de la banda (49'). Els de Sergio Alegre, que havien plantejat un partit seriós i intens, van intentar desequilibrar el partit amb dues jugades perilloses. Una de Kiki, que no va arribar a la rematada prop de la porteria (56'), i un xut de Romo (58'), que va aturar molt bé Lobato. Tot i la insistència del Rubí, que va incomodar el Peralada, els locals van saber sobreposar-se i van acabar capgirant el resultat. Els xampanyers van avisar amb una bona combinació entre Ferrón i Kike Sánchez que va acabar amb un xut desviat, però l'extrem cedit per l'Olot ja no va tornar a perdonar. En el 82', Kike va rebre una bona assistència de Jaume Duran des de la banda esquerra i va rematar al fons de la xarxa per donar tres punts d'or a un Peralada que va a l'alça.

PERALADA2
RUBÍ1

PERALADA: Dani Lobato, Sergio Garcia, Mate, Argi, Botxi, Albert Moñino, (Ivan Fernández, 65'), Ferrón (Molina 90'), Guillem Cornellà, Marc Mas, Jaume Duran (Borja, 86') i Kike Sánchez. RUBÍ: Juanmi, Kiki, Carrasco, Marc Garcia, Richi, Joel (Uceda, 32'), Pau López (Bartu, 73'), Tino Mendoza, Juanpi, Romo i Aleix (Grau, 68'). GOLS: 0-1 (9') Juanpi. 1-1 (30') Marc Mas. 2-1 (81') Kike Sánchez. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G.: als locals Cornellà i Ivan Fernández; i als visitants Kiki i Joel. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

ELS VESTIDORS

Ha estat un partit molt disputat i els dos equips hem tingut igualtat d'ocasions. Hem d'estar molt satisfets per la victòria
Una vegada més no puc fer més que felicitar els jugadors, que han fet un gran partit
Arnau Sala
entrenador del peralada

El primer gironí que encadena tres victòries

El Peralada està en un gran moment de forma. Els xampanyers han aconseguit sortir de la zona de descens gràcies a les tres victòries consecutives que ha aconseguit en els últims partits contra el Morell (1-0), el Manlleu (1-2) i, ahir, amb el Rubí (1-2); aquestes dues últimes, amb remuntada inclosa. De fet, els d'Arnau Sala són el primer equip gironí de tercera que encadena tres victòries aquesta temporada –el Figueres ha enllaçat dos triomfs en dues ocasions–. Amb la victòria d'ahir, el Peralada suma 28 punts i deixa la zona de descens que marca el Rubí a tres punts. A més, els de l'Alt Empordà van igualar el goal average particular amb els vallesans, i en el general tenen un avantatge de deu gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)