3a divisió FEF

El Rubí, contundent

3a divisió. Els vallesans derroten un rival directe per la salvació en una gran primera meitat (3-0), en què superen per intensitat el rival

El Rubí fa un pas endavant pel que fa a la classificació i de moral en la lluita per la salvació. El conjunt de Julià Garcia va guanyar amb contundència un rival directe, el Morell, en un partit ajornat fruit de la jornada intersetmanal que es va disputar fa tres setmanes. El Morell es va dissoldre en un partit àmpliament dominat pels vallesans. Els d'Angoy van començar millor, amb la seva arriscada proposta habitual, i van arribar amb més sentit a l'àrea de Juanmi, que va aturar un xut des de la frontal de Moreno. L'exdavanter del Vilafranca la va tornar a tenir en una falta lateral en què va rematar lliure de marcatge. Però a partir del primer gol rubinenc –de Pau López, sol des de la frontal i aprofitant un rebot– el filial del Reus va desaparèixer del terreny de joc. L'avançada defensa mai no és gaire amiga de les pilotes perdudes i de la poca contundència defensiva, i el Rubí se'n va aprofitar per sentenciar abans del descans. Primer amb un xut de Tino creuat des del vèrtex i després amb una còmica errada de Raúl, que es va deixar guanyar la partida per Juanpi. Entre gol i gol, Romo i Morcego van desaprofitar dues ocasions. En el segon temps, el Morell va sortir amb molta esma per intentar empatar i va aconseguir escurçar la distància aviat amb una diana de Ramón. Però el Rubí es va armar al darrere i va impedir la circulació fluïda a la zona atacant del rival, que en el segon temps va tenir més la pilota, però va ser intermitent. Al final, els vallesans van lligar els punts, mentre que el Morell, sense fer substitucions perquè no disposava d'efectius del primer equip, es va resignar a una quarta diana en el temps afegit, obra de Romo.

RUBÍ4
EL MORELL1

RUBÍ: Juanmi; Campos, Joel, Carrasco, Richi; Tino Mendoza, Pau López; Jan Lladó (Aleix Domínguez, 74'), Romo, Morcego (Uceda, 85'); i Juanpi (Grau, 78'). EL MORELL: Raúl; Prince, Giralte, Julve, Pato; Adri, Xavi Jaime, Oribe; Ramón, Sergi Moreno i Sellarès. GOLS: 1-0 (24') Pau. 2-0 (32') Tino Mendoza. 3-0 (43') Juanpi. 3-1 (52') Ramón. 4-1 (91') Romo. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: als locals Pau López, Tino Mendoza, Jan Lladó; als visitants Giralte, Sellarès. PÚBLIC: uns 75 espectadors al municipal de can Rosés.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)