Llagostera

“Seria un miracle que ens salvéssim”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

La conferència de premsa d'Oriol Alsina va sonar a comiat de la categoria: “Hem tocat el cel de segona A i tots els qui em coneixen saben que a partir d'avui ja penso en com hem de tornar aquí i en com ho hem de fer perquè no ens passi això d'aquest any.” El tècnic del Llagostera s'aferra, però, a la mínima possibilitat que podria salvar el seu equip: “Seria un miracle que ens salvéssim amb sis punts en joc, però encara no hem acabat, ho donarem tot i lluitarem fins al final”.

Alsina no es va mossegar la llengua i va carregar contra l'àrbitre pel gol anul·lat per fora de joc: “L'empat és immerescut. Si hagués pujat el gol hauria canviat tot. No hem guanyat perquè un senyor ha assenyalat una cosa que no ha pogut veure perquè no ha existit. El mateix àrbitre ja ens va perjudicar a Leganés. Som els més petits, i perdre així dol molt.” I va continuar la diatriba contra l'arbitratge rebut aquesta temporada: “Això que ha passat avui ha passat molts cops. Entenc que en una temporada poden haver-hi errors a favor i en contra, però quan et penalitzen tant no saps què pensar. Vull creure que la gent és honrada. Sou els mitjans els que ho heu de denunciar, i nosaltres hem d'estar calladets, perquè, si no, segons quin àrbitre encara ve amb fatxenderia.” Alsina va explicar que els jugadors al vestidor estaven capbaixos, i va elogiar-los: “Un cop més la sensació és d'impotència. Els jugadors i el cos tècnic són al vestidor plorant. Pots perdre perquè el rival ha estat millor, però no perquè t'anul·len un gol legal. Estic orgullós dels jugadors, ho han donat tot i han fet un partit molt seriós.”

Pel que fa al partit, va dir que no s'esperava un Almeria tan defensiu: “Ha jugat darrere. En tota la primera part no ha fet res i només al final del partit ha generat dues o tres ocasions.” I, finalment, va tenir paraules d'agraïment per a l'afició: “Estic molt orgullós de tota aquesta gent que ens segueix. L'any que ve seran el nostre suport. És un vertader plaer jugar així. La notícia més bona, ja que baixarem de categoria, és veure com ha crescut l'afició i el suport que ens donen. Són 15 anys de victòries i ascensos. Si baixem serà un èxit total que el Llagostera sigui l'únic equip de Girona a segona B.”

COLL AVALL

“Hem tocat el cel de segona A i els qui em coneixen saben que ja penso a tornar-hi”

L'ÀRBITRE

“No hem guanyat perquè un senyor ha assenyalat un fora de joc que no ha existit”

ELS JUGADORS

“Són al vestidor plorant. No pot ser que perdis perquè t'anul·len un gol legal”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)