Llagostera

“Mereixíem guanyar”

Fernando Soriano. Entrenador de l'Almeria

Fernando Soriano va atendre els mitjans de comunicació després del matx. Orgullós del seu equip no es va estar d'etiquetar el seu conjunt com a l'equip mereixedor del triomf final. “Sense gol és complicat guanyar, evidentment, però me'n vaig orgullós del meu equip. Hem generat moltes ocasions i hem merescut guanyar per la lluita i l'entrega durant els 90 minuts”, va comentar l'exjugador a l'Almeria, ara entrenador.

Soriano va reconèixer la força del Llagostera com a local i, fins i tot, la insistència en algun tram: “El Llagostera ha tingut els seus moments, però hem estat concentrats i bé en defensa. És d'elogiar l'actitud del Llagostera, no han baixat encara i els desitjo tota la sort”, va dir Soriano, que va valorar la jugada polèmica del gol mal anul·lat a Imaz: “Què hagués passat si no l'hagués anul·lat? Haguéssim fet canvis ofensius i haguéssim tingut més ocasions de gol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)