Llagostera

Virtualment descendits a 2a B

Gairebé impossible. El Llagostera hauria d'esperar un miracle en les dues últimes jornades

El Llagostera va dir pràcticament adéu a la segona A després de l'empat contra l'Almeria (0-0) i de la victòria de la Ponferradina amb l'Albacete (2-1). El conjunt dirigit per Oriol Alsina, vintè classificat amb 41 punts, queda a cinc del Mallorca (17è) i la Ponferradina (18è) i a tres de l'Almeria (19è), així que els llagosterencs haurien d'esperar un miracle en les dues últimes jornades de lliga per salvar-se. I és que d'aquests tres rivals directes en la zona baixa de la taula el Llagostera només té el goal average a favor amb el Mallorca, així que per tenir possibilitats de permanència els d'Alsina haurien de guanyar els dos últims partits contra el Leganés i el Saragossa i esperar que l'Almeria i el Mallorca ensopeguessin (el Bilbao Athletic i l'Albacete ja han baixat).

Amb el goal average particular perdut, el Llagostera tampoc sortiria beneficiat de cap possible triple o quàdruple empat, ja que és l'equip que menys punts suma contra els principals contrincants.

LA PONFE NO FALLA

L'equip del Bierzo va fer els deures contra l'Albacete (2-1) i va deixar el Llagostera ferit de mort

MOLT DIFÍCIL

Els d'Alsina tenen l'‘average' perdut contra l'Almeria i la Ponfe, per tant no guanyarien cap empat múltiple
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)