Llagostera

“Lluitarem per tornar a 2a A”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Després de consumar-se el descens a Butarque Oriol Alsina no va amagar la decepció que suposa perdre la categoria. “En la vida hi ha moltes coses pitjors, però esportivament això és el pitjor que et pot passar. Som uns afortunats perquè veníem d'uns anys en els quals havíem viscut el millor, i ara ens ha tocat viure la part més lletja. L'equip està molt fotut, però hem caigut amb el cap ben alt, els jugadors s'hi han deixat la vida”, va explicar l'entrenador del Llagostera, que va fer un repàs de la temporada i es va mostrar ambiciós per intentar tornar a segona A el curs vinent: “Esperem que passi ràpid el mal tràngol, hem passat quatre o cinc mesos de patiment, amb garrotada rere garrotada, però si no hem acabat més amunt és perquè no n'hem sabut més, jo el primer. La lliga et demana regularitat i nosaltres no hem guanyat cap partit a fora, de vegades immerescudament, però toca aixecar-nos al més ràpid possible i començar a pensar en un nou projecte guanyador. Aquests dos anys han estat una experiència inoblidable i ara lluitarem per tornar a segona A.”

Del partit en si, Alsina en va explicar ben poca cosa, però sí que va tenir temps per elogiar el rival d'ahir, el Leganés. “El primer gol ha arribat molt aviat i ens ha fet mal; després hem intentat tenir el control però no hem estat afortunats i també hem notat el desgast d'haver jugat tres partits en una setmana. El Leganés ha merescut guanyar i se l'ha de felicitar i desitjar-li tota la sort, perquè mereix pujar a primera divisió”, va comentar. Alsina també va fer referència a l'últim partit contra el Saragossa de dissabte vinent (a les 20.30 h a Palamós): “Ara estem destrossats, però encara ens queda un partit i hem d'intentar competir al millor possible. Després ja començarem a pensar en el nou projecte i a fer les coses com sempre, amb humilitat, treball i sacrifici.”

EL FUTUR

“Ara toca aixecar-nos al més ràpid possible i començar a pensar en un nou projecte guanyador”

CANVI DE TENDÈNCIA

“Veníem d'uns anys en els quals havíem viscut el millor, i ara ens ha tocat viure la part més lletja”

AGRAÏMENT

“L'equip està molt fotut, però hem caigut amb el cap ben alt; els jugadors s'hi han deixat la vida”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)