El Vilafranca i l'Olot s'encallen i no passen de l'empat

Xoc de trens. El respecte i l'ordre defensiu dels equips acaben marcant un partit decisiu per ordenar la part alta: l'Olot perd el lideratge i el Vilafranca es manté a una distància assequible

VILAFRANCA 1 OLOT 1

VILAFRANCA:Kilian, Duran, Fontanils, Castillo, Via, Medina (Díez, 56'), Guzmán, Hernando (Jordi, 80'), Oribe, Josu i Aday (Triguero, 83').OLOT:Ginard, Blázquez, Jose, Escudero, Micaló, Roger, Èric Vilanova (Quique, 61'), Héctor Simon, Dembo (Soler, 77'), Marc Mas i Álvarez (Alfredo, 88').GOLS:0-1 (14') Mas. 1-1 (15') Oribe.ÀRBITRE:Carrero Romera.T.G.:als locals Medina, Oribe, Josu i Duran; als visitants Escudero, Roger i Dembo.PÚBLIC:550 espectadors al municipal de Vilafranca.

El triangular que han protagonitzat en les tres últimes jornades els tres primers classificats va acabar gairebé com va començar. L'Olot va tornar a la segona posició –era líder des de feia dos partits– a favor del Peralada, i el Vilafranca ha retallat dos punts respecte a la primera posició. Ahir ni els d'Iván Moreno ni els de Calderé van poder trencar ni el respecte ni l'ordre defensiu i van signar un empat amb poca acció a cap de les dues àrees.

Els dos grans estilets dels dos equips van aparèixer, però massa aviat. Ho van fer cap al primer quart d'hora de joc, quan Marc Mas, que minuts abans havia vist com Castillo li malbaratava una acció de gol, va definir creuat davant la sortida de Kilian. Un minut després, Oribe va controlar a l'àrea i va superar el porter Ginard per empatar. Abans del descans, el Vilafranca va crear perill a pilota aturada i Fontanils va tenir dues ocasions de marcar, però la segona la defensa de l'Olot la va treure sota els pals.

El segon temps va transcórrer en la mateixa línia que el primer: molta igualtat, poca acció a les àrees, però amb la sensació que el Vilafranca portava una marxa més. L'única ocasió olotina de la primera part va ser una falta d'Hèctor Simon desviada. I per al Vilafranca, Ginard va enviar a córner un xut de Guzmán que anava arran de pal. I poc després, Josu es va trobar una pilota dins l'àrea, però la seva rematada va sortir massa desviada.

LES REACCIONS

Ha sigut un partit disputat, sense gaires ocasions clares, però crec que hem estat una mica millor
Iván Moreno
entrenador del vilafranca
El resultat és just. És una pena que el Vilafranca ens hagi marcat just després del nostre gol