2a divisió FEF

El Llagostera, descol·locat

2a divisió B. El conjunt llagosterenc encadena cinc jornades sense guanyar i és a només un punt del descens, mentre que la zona de ‘play-off' ja queda a vuit i el líder, a setze

El retorn a segona B no és gens fàcil per al Llagostera, cridat a l'estiu a ser un dels equips més potents de la categoria però que ha començat el campionat de forma molt irregular. I és que, després de les primeres disset jornades de lliga, el Llagostera no acaba d'arrencar i ocupa la quinzena posició en la taula amb 19 punts, a només un del descens i a molta distància dels primers llocs de la classificació (els de la Costa Brava ja tenen la zona de promoció d'ascens a vuit punts i el lideratge, a setze).

L'equip dirigit per Oriol Alsina, que divendres va perdre in extremis a Lleida (va ser la tercera derrota seguida a domicili dels gironins), passa la pitjor ratxa de resultats de la temporada, amb els últims cinc partits sense conèixer la victòria (i sense deixar la porteria a zero), una dinàmica que els llagosterencs intentaran revertir dissabte contra l'Hospitalet (a les 17 h a Palamós). Serà un duel vital per al Llagostera, que vol tornar a sumar els tres punts davant de la seva afició després de tres partits sense fer-ho i, de retruc, evitar caure en posicions de descens, un fet que seria matemàtic amb una victòria de l'equip visitant (l'Hospitalet és dissetè amb 18 punts). El partit contra el conjunt riberenc serà el penúltim de la primera volta, que es clourà amb la visita al camp del Prat abans de les vacances nadalenques. Encara queda molta lliga al davant, però al Llagostera són conscients que la reacció ha de ser immediata si no volen renunciar abans d'hora a enllaçar amb la zona noble de la taula.

LA REACCIÓ, URGENT

El Llagostera entrarà en descens si dissabte perd contra l'Hospitalet

NI A CASA NI A FORA

3
derrotes
seguides a domicili del Llagostera, que també acumula tres partits sense guanyar a Palamós

Pendents de l'evolució de Marc Martínez

El Llagostera tornarà avui a l'activitat amb una doble sessió al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell que servirà per començar a preparar el pròxim enfrontament contra l'Hospitalet. El conjunt dirigit per Oriol Alsina està molt pendent de l'estat físic de Marc Martínez, que no va poder acabar l'últim partit a Lleida per culpa d'un fort cop al peu (el migcampista va ser substituït en el minut 60). En principi sembla que el jugador barceloní no té cap lesió important, així que al club llagosterenc estan esperançats que pugui participar en la jornada següent. Qui segur que no jugarà és Rodri, que s'haurà d'operar de la greu lesió al genoll que es va fer fa dues setmanes contra el Badalona i estarà de baixa entre sis i vuit mesos. La direcció esportiva llagosterenca ja s'ha posat a treballar a la recerca d'un substitut que reforci la posició de central de cara a la segona volta de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)