Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Moreno, d'entrenador a icona

Adéu emocionant. El tècnic valencià, que es va acomiadar envoltat de tots els estaments del club, passarà a la història per l'ascens del 2015 i per la promoció d'ascens del curs passat

“Vicente, avui passes a la història del Nàstic per la porta gran com un dels seus millors entrenadors.” Aquestes van ser algunes de les paraules que el president grana, Josep Maria Andreu, va dedicar a Vicente Moreno ahir al migdia, en el comiat del tècnic. En una roda de premsa emocionant, amb la presència de jugadors, directius, aficionats i treballadors del club, l'entrenador valencià va dir adéu i va explicar el perquè de la decisió. “Em sentia fort per tirar la situació endavant, però no s'ha d'obviar la trajectòria de l'equip i, després de reunir-me amb els màxims responsables del club, vam decidir que era convenient que rescindís el contracte”, va dir el de Massanassa, que va considerar convenient fer un pas al costat: “Hi haurà molts canvis i crec que un d'aquests canvis ha de ser el meu.”

Tècnic històric

Moreno marxa sentint “molta pena”, però conscient que “tot té un inici i un final”. L'entrenador, en tot cas, se'n va havent marcat una època. El 2015 va fer pujar l'equip a segona A i la temporada passada va quedar-se a les portes de l'ascens a primera divisió. El Nàstic va jugar la promoció. De fet, dos anys abans ja n'havia jugat una, en aquest cas a segona A, en què va quedar a un pas de pujar a Llagostera. Els números parlen per si sols: en tres anys i 150 partits del valencià a Tarragona, l'equip ha aconseguit 63 victòries, 52 empats i ha perdut 35 vegades. Això, ell no ho oblidarà: “Des d'ara seré un nastiquer més.”

LES FRASES

Vicente, passes per la porta gran de la història del Nàstic com un dels seus millors entrenadors
Josep Maria Andreu
president del nàstic

LA XIFRA

Sento molta pena, però tot té un inici i un final. A partir d'ara seré un nastiquer més
Vicente Moreno
EXENTRENADOR DEL NÀSTIC
63
victòries
ha aconseguit Moreno amb el Nàstic. Ha empatat 52 partits i n'ha perdut 35.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)