Un gol agònic de Mate dona els tres punts al Manlleu

En el 92'. Els osonencs van dominar, però van haver d'insistir fins al final per guanyar

MANLLEU 2 CASTELLDEFELS 1

MANLLEU:Aroca, Ot, Mate, Dan Coll, Aumatell (Abde, 92'), Seuma, Martí Soler (Manel Sala, 60'), Manu, Fredi, Marc García i Pol Coll.CASTELLDEFELS:Manu, Carlos García, Calvo, Alegre, Marc Martínez, Jorge Sánchez, Maldonado (Juanito, 62'), Mario (Peñas, 86'), Bauli, Adri Alonso i Cano (Toti, 74').GOLS:0-1 (50') Javi Calvo. 1-1 (58') Aumatell. 2-1 (92') Mate.ÀRBITRE:López Jimenez.T.G.:als locals Seuma, Martí Soler, Marc García i Manel Sala; i als visitants Manu Martín i Carlos García.COMENTARI:El Manlleu va patir fins a l'últim instant i, després d'haver dominat i disposat de múltiples ocasions, va superar el Castelldefels amb un gol agònic. Els de Miquel Muñoz van dominar tot el partit i els primers 45 minuts van ser un atac i gol a la porteria visitant. Seuma i Fredi van disposar de les accions més clares dels manlleuencs però el seus xuts van anar a fora. Després de la represa, el Castelldefels, que no havia arribat a la porteria d'Aroca en tot el primer temps, es va avançar en una acció mal defensada en què Javi Calvo va acabar introduint la pilota al fons de la porteria. Aumatell, en el minut 58, va fer l'1-1 després d'un embolic dins l'àrea. L'empat va acabar de donar l'empenta necessària a un Manlleu que va adjudicar-se els tres punts en el minut 92, en un contraatac finalitzat per Mate.