3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

La Pobla no concedeix opcions

Superioritat grana. El filial del Nàstic goleja el del Sabadell en un partit dominat àmpliament pels grana tret d'uns primers instants en què els arlequinats van tenir alguna ocasió

sabadell b 0 la pobla maf. 3

SABADELL B:Arnau, Sergio González, Gonzalo (Facu, 76'), Rubén (Diego, 46'), Guillem, Mendoza, Max, Víctor (Aliaga, 65'), Jose, Lledó i Ñito.LA POBLA MAFUMET:Perales, Pol, Roger, Ruxi, Dani Hernández (De Nova, 74'), Vadillo, Dani Ojeda, Rayco, Rodri (Iván Vidal, 76'), Gil (Jesus, 81') i Brugui.GOLS:0-1 (25') Rodri. 0-2 (43') Rayco. 0-3 (92') Sergio González, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als locals Gonzalo, Guillem, Mendoza, Max, Víctor i Ñito; als visitants Pol, Dani Hernández, Vadillo, Rodri i Gil.T.V.:doble groga al local Lledó (63').PÚBLIC:100 espectadors a l'Olímpia.

La Pobla s'apropa perillosament a la zona aristocràtica de la classificació després de sis partits consecutius sense cap derrota. Ahir els homes de Martín Posse van golejar el Sabadell B, que no aconsegueix despertar-se des de la cua de la classificació. Els d'Ignasi Senabre fa cinc partits que no guanyen, mentre que els seus rivals directes van sumant.

El Sabadell, però, va començar pressionant i, producte d'aquesta tensió, van gaudir de diverses oportunitats. Perales va començar desviant a córner una oportunitat de José. Instants després, va arribar el gol de Rodri, que va aprofitar una passada en profunditat i va batre per baix Arnau. Els arlequinats haurien pogut empatar si la rematada de Ñito no hagués sortit desviada llepant el travesser. Va ser el preludi del gol visitant que gairebé va sentenciar el partit: una combinació dins de l'àrea que Rayco va convertir.

En el segon temps, la Pobla va dominar àmpliament el partit, i més després de l'expulsió de Lledó (63') en el rosari de targetes que Sánchez Rico va mostrar. En aquest punt, el filial grana va tenir fins a cinc ocasions clares, però entre el desencert de cara a porteria i la bona actuació d'Arnau, el 0-3 es va resistir fins als instants finals. En l'afegit, però, va arribar gràcies al gol de Sergio González en pròpia porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)