Territorial

La tanda infinita

Juvenils. Trenta-dos penals, setze per cap, van ser necessaris per coronar el Vila-real campió del MIC per primera vegada. Abans, el partit havia deixat molt poques ocasions

barça 0 (13) vila-real 0 (14)

BARÇA:Santaella, Comas, Marcos, Vilà, Gómez, Kun, Delgado, Mateu, Orellana, Miranda i Puig. També van jugar: Sánchez, Martínez, Pau, De Vega, Rojas, Edgar i Sousia.VILA-REAL:Vidal, García, Del Amo, Pérez, Galdón, Lamadrid, June, Díaz, Beitia, Leal, Medina. També van jugar: Ezzaouia, López, Ruiz, Primo i Narro.GOLS:Cap. 13-14 en la tanda de penals, després de setze xuts per cap.ÀRBITRE:Gerard Brull.COMENTARI:Poques tandes de penals s'han vist com la que van viure ahir en primera persona Barça i el Vila-real, i és que van fer falta trenta-dos penals per decidir el campió. Tots dos equips van tenir ocasions per tancar la tanda bastant abans, però no les van saber aprofitar. Tot plegat va ser una exhibició de llançaments des dels onze metres de tots dos equips. Fins i tot els que van fallar –que van ser ben pocs– van executar bé la pena màxima. Tard o d'hora havia d'acabar i així va ser. Més de vint minuts després que hagués sonat el xiulet final, Marc Vidal va aturar el penal a Enric Martínez i va coronar el Vila-real com a campió. La tanda de penals més llarga que ha viscut mai el MIC va ser el colofó a una final que fins llavors no havia brillat, i és que en els cinquanta minuts de partit la igualtat havia estat màxima. Tant les coses bones com les dolentes. Els dos equips van voler tenir la possessió, però els va costar una barbaritat superar la defensa rival. De fet, d'ocasions n'hi va haver poques; molt poques. En la primera part només una errada de Santaella va estar a punt de convertir-se en gol del Vila-real, mentre en la segona tots els intents de rematada dels dos equips van ser molt i molt tímids. June i Narro van tenir dues ocasions molt clares a l'interior de l'àrea per als groguets, però no van connectar bé la rematada. I a l'altra àrea, De Vega, sol a la frontal, va xutar massa fluix en dues ocasions.
El partit ha estat molt igualat, fins i tot en els penals, però hem tingut més sort
Diego Lamadrid
migcampista del vila-real
Jo ja havia arribat a xutar algun penal en una tanda, però no n'havia viscut mai cap com la d'avui