2a divisió FEF

Toca fer un pas endavant

Guanyar. El Peralada visita el Sabadell (17 h) amb l’objectiu d’aconseguir el primer triomf després de deixar enrere el calvari dels problemes burocràtics de Soni i poder centrar-se en l’aspecte esportiu

La confirmació durant aquesta setmana que Kevin Soni ja està a disposició d’Arnau Sala per jugar el partit d’avui al camp del Sabadell (a les 17 h) va posar el punt final als problemes que ha tingut el club xampanyer en aquest inici de curs entre els problemes burocràtics i les lesions. Ara, ja amb tot a lloc, el Peralada ja es pot centrar exclusivament en l’aspecte esportiu. “Sempre és una bona notícia tenir tots els jugadors a punt, i Soni és un davanter que ens pot ajudar molt, tot i que hem de pensar que encara és molt i molt jove”, valora el tècnic Arnau Sala.

El cert és que amb l’equip en l’última posició de la classificació i amb només un punt després de les cinc primeres jornades (el que va aconseguir dissabte passat contra l’Olot) la urgència que tenen els xampanyers per aconseguir la primera victòria és ja una realitat. “Espero que puguem guanyar tant per mi com pel club i pels jugadors, perquè ens arribi una mica de calma a tots”, assegura Sala. I és que, amb un triomf, el Peralada pràcticament s’asseguraria deixar de ser el cuer (només una carambola de resultats el deixaria últim) i li permetria afrontar les properes jornades amb més optimisme.

Aconseguir els tres punts que donin oxigen a l’equip no serà fàcil, i és que si bé fins ara el Sabadell només ha aconseguit guanyar a l’Olot (0-2), s’ha mostrat com un equip sòlid i difícil de batre encaixant només tres gols en cinc partits. “És un equip molt experimentat, que li agrada jugar i segur que ens dominarà en alguns moments perquè té capacitat per fer-ho, però espero que no donem una bona resposta”, analitza Sala.

Tres centrals

Arnau Sala, que només tindrà les baixes dels porters Suárez i Kjetil, lesionats, va decidir canviar el sistema en el partit de la setmana passada contra l’Olot alineant tres centrals i el gran dubte per al partit d’avui serà veure si decideix mantenir el dibuix que li va permetre acabar el partit amb la porteria a zero per primera vegada a segona B. “Sempre és una opció perquè és important que no encaixem tants gols”, analitza l’entrenador de Sant Fruitós del Bages.

ELS VESTIDORS

Sempre és una bona notícia tenir tots els jugadors a punt. Espero que guanyem perquè ens arribi una mica de calma a tots
El Sabadell és un equip experimentat, que li agrada jugar i que ens dominarà en alguns moments
Arnau Sala
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)