2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Un gol al final condemna el Sabadell a un altre empat

2a divisió B. Cinquena igualada consecutiva, i dotzena en les divuit jornades, de l’equip arlequinat, que va marcar primer gràcies a Capó (64’) però que va encaixar l’1-1 en el minut 88

SABADELL 1 V. MESTALLA 1

SABADELL:Roberto, Migue, Dani Gómez, Óscar Rubio, Coch, Pol Moreno, Arthuro (Guillemenot, 63’), Migue García (Mario, 77’), Marc Martínez, Ángel i Capó.VALÈNCIA MESTALLA:Emilio, Álvaro, Centelles (Alberto Gil, 82’), Zotko, Salva, Dami, Villalba (Jordi, 67’), Miki, Rafa Mir (Badal, 90’), Fran Navarro i Álex Blanco.GOLS:1-0 (64’) Pedro Capó. 1-1 (88’) Álex Blanco.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:Als locals Dani Gómez, Coch, Pol Moreno i Miguel García, i als visitants Zotko, Jordi, Dami i Fran Navarro.PÚBLIC:1.608 espectadors.

El Sabadell continua abonat als empats. Ahir, contra el València Mestalla, el domini i el fet d’haver tingut millors ocasions de gol i d’entrar en la recta final del partit amb l’avantatge de l’1-0, obra de Pedro Capó en el minut 64, feien pensar que la victòria, per fi, no s’escaparia, però el gol del visitant Álex Blanco en el minut 88 va condemnar el Sabadell a un altre empat, el cinquè consecutiu i el dotzè en les divuit jornades disputades.

La primera part va ser més aviat fluixa, amb poques ocasions destacades. Les més clares les va tenir el Sabadell. En el minut 8, Òscar Rubio va fer una bona passada a Migue, que va xutar desviat. Més a prop del gol va estar Marc Martínez en el minut 20, però el seu xut des de la frontal el va desviar a córner el porter Emilio.

La segona meitat va tenir més ritme. El visitant Álex Blanco va fer un xut al pal curt que el porter Roberto va aturar en dos temps. Tot seguit, a l’altre costat, Òscar Rubio va arribar a la línia de fons i va fer una passada enrere dins l’àrea petita, amb molta intenció, que no va trobar rematador. En el minut 64 va arribar el gol del Sabadell. Jérémy Guillemenot, que acabava d’entrar al camp en substitució d’Arthuro, va fer una centrada des de la banda esquerra de l’atac arlequinat que Pedro Capó va rematar de cap a gol.

Després del gol, tot i que el Sabadell exercia més domini sobre el joc, no podia evitar que el València Mestalla s’apropés a la seva àrea, com en una acció en què Salva, amb un xut que va fregar el travesser, va estar a punt de fer el gol de l’empat. En el minut 85, Guillemenot va tenir el gol de la victòria a tocar, però va fallar en una rematada dins l’àrea petita que va aturar Emilio. I del possible 2-0 es va passar a l’1-1, ja que, tres minuts després, Álex Blanco va superar el porter Roberto per baix en un u contra u.