2a divisió FEF

Maureta dona tres punts al Cornellà en l’últim sospir

En el minut 93. L’equip verd va resoldre el primer partit sense Enric Gallego amb una victòria gràcies a un gol de Maureta a tocar del final. Abans, la defensa s’havia imposat a l’atac

CORNELLÀ 1 ONTINYENT 0

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Valentín, Edgar, Maureta; Fall, Pep Caballé (Gómez, 78’), Néstor (Kilian, 90’), Marc Caballé, Fito Miranda; i Sascha (Cortés, 44’).ONTINYENT:Álvaro Campos; Soler, Verdú, Rober, Julen; Carrasco, Rubio, Juanan; Nemesio (Leomar, 67’), Tito (Anaba, 72’) i Fran Machado (Russo, 85’).GOLS:1-0 (93’) Maureta.ÀRBITRE:González Francés.T.G.:al local Fall i als visitants Carrasco i Nemesio.PÚBLIC:uns 300 espectadors a l’estadi municipal del Cornellà.

El Cornellà, en un duel igualat en què la defensa es va imposar a la davantera, va aconseguir un important triomf contra un rival directe, en el primer partit dels verds sense el seu màxim golejador, Enric Gallego, que ja marca gols amb l’Extremadura. Ahir, l’autor de la diana de la victòria va ser Maureta, en el minut 93.

El matx va començar amb intensitat, amb un Ontinyent atrevit que arribava amb claredat a l’àrea defensada per Craviotto. Tot i que va ser el local Fito Miranda qui va tenir la primera ocasió amb un xut creuat, els visitants van crear perill en un parell d’accions, en els minuts 3 i 15, en què Nemesio va provar fortuna, però el porter local va estar atent. Just abans del descans, Sascha es va lesionar i va haver de ser substituït. El Cornellà quedava sense davanter de referència de cara a la segona meitat.

En el segon acte, el Cornellà va sortir decidit a marcar i no ho va deixar d’intentar. En el minut 63, Fito Miranda amb un potent xut, va estar a punt de sorprendre Álvaro Campos. Poc després, Néstor Gordillo va tenir una altra ocasió per als locals, en una internada a l’interior de l’àrea que va acabar en un xut creuat desviat. Els de Jordi Roger ho van intentar de totes les maneres possibles, però la defensa visitant i la poca fortuna de cara a porteria van impedir el gol. I quan el partit estava a punt d’acabar, en el minut 93, va arribar el gol del triomf. Després d’un servei de cantonada, Valentín va pentinar i Maureta va marcar el primer i únic gol de la tarda. Bogeria a Cornellà i victòria de vital importància per a les aspiracions dels verds, que es mantenen en la zona de fase d’ascens.

Perdre en l’últim minut fa mal. Jugàvem contra un equip seriós i molt ben treballat
Vicente Parras
entrenador de l’ontinyent
Hem demostrat que continuem tenint ambició i ganes i que no hi ha ‘Enricdependència’
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Si algú ha merescut guanyar, hem estat nosaltres. Amb aquesta plantilla me n’aniria a la fi del món. Felicito els meus jugadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)