2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Tres punts suats i treballats

Diferència mínima. El Badalona va fer valer un gol de penal en la primera part i un bon treball defensiu per obtenir una nova victòria contra un Peralada que no va ser inferior en el terreny de joc

Badalona 1 Peralada 0

BADALONA:Morales, Héctor, Álvaro Vega, Robusté, Moyano, Maestre, Robert, Segura (Enri, 84’), Rubén (Alabaran, 73’), Rufo (Kevin, 79’) i Néstor.PERALADA:Marc Vito, Maxi Villa, Bueno, Estellés, Romero (Boniquet, 53’), Iu Ranera (Joel Arimany, 81’), Paik, Carbonell, Manel, Soni (Coro, 74’) i Andzouana.GOLS:1-0 (32’) Néstor, de penal.ÀRBITRE:González González.T.G.:als locals Rubén, Maestre, Néstor i Albarran, i als visitants Manel, Estellés i Vito.PÚBLIC:914 espectadors.

El Badalona va fer valer el seu encert i el seu ofici i va aconseguir superar un Peralada que no es va desconnectar del partit en cap moment. El resultat final confirma la bona dinàmica del Badalona, que ja encadena quatre jornades sense perdre, amb un balanç de tres victòries i un empat. A les files del Peralada, en canvi, suposa la primera ensopegada amb Chicho a la banqueta. El conjunt de l’Alt Empordà havia aconseguit sumar en els últims sis enfrontaments.

Pel que fa al joc en si, el Peralada va ser el que va entrar millor al partit, i durant els primers compassos de l’enfrontament van ser els homes de Chicho els que van portar la batuta. El Badalona, estabornit en atac, va basar el seu joc en l’habitual fortalesa defensiva per superar aquest moment inicial complicat. La dinàmica del matx va canviar a partir del minut 15, quan els futbolistes de Manolo González van créixer en atac. El primer avís dels locals el va protagonitzar Rubén amb una rematada acrobàtica que es va escapar a fora per ben poc (18’).

Avantatge i domini

Superat el minut 30 de joc (32’), es va produir l’acció que va acabar decantant el partit, quan Segura va pressionar la sortida de la pilota de la defensa peradalenca amb encert, la va cedir cap a Robert Simón i el ràpid futbolista escapulat va ser objecte de penal quan entrava a l’àrea. El davanter badaloní Néstor no va fallar des dels onze metres i va aconseguir avançar el seu equip.

La diana local va donar pas als millors minuts de joc del Badalona, que va tenir diverses oportunitats per marcar el segon gol contra un Peralada que va quedar molt tocat. El pas pels vestidors no va canviar la dinàmica, i en els primers 15 minuts després de la represa el conjunt escapulat va continuar exhibint un alt nivell. Rufo, amb dues rematades que van trobar resposta en forma d’aturada per part del porter Marc Vito, va ser qui va tenir més a tocar una diana que hauria sentenciat el partit a favor dels locals. La diferència de només un gol, però, va mantenir viu l’equip visitant, que no va afluixar la corda en cap moment.

Avisos sense punteria

En l’últim quart d’hora de partit, els futbolistes que entrena Chicho van fer un pas endavant i van tenir bones oportunitats per arribar a forçar l’empat, però en alguns casos la falta de punteria i en d’altres la fortalesa d’una defensa local liderada per Moyano i Robusté van impedir que els de l’Alt Empordà aconseguissin la recompensa.

Manel, amb una rematada de cap al pal i una acció que va acabar amb la pilota al fons de la porteria, però invalidada per fora de joc, va ser el jugador que va tenir l’empat més a tocar.

Ha estat un partit igualat i hauríem pogut aconseguir alguna cosa més. Ha faltat encert
Narcís, ‘Chicho’, Pèlach
entrenador del peralada
Hem patit, però en aquesta lliga és el que toca. Sabíem que no encaixar cap gol era clau
Manolo González
entrenador del Badalona
Estem contents perquè hem guanyat un gran equip. El Peralada té jugadors de molta qualitat i d’un nivell superior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)