2a divisió FEF

Tres punts serien un tresor

2a divisió B. L’Olot visita el Cornellà, un dels camps més complicats de la categoria, amb la intenció d’esgarrapar algun punt que l’acosti al gran objectiu de la temporada: la permanència

L’Olot visita el Cornellà (avui a les 18 h) amb l’objectiu ambiciós d’esgarrapar algun punt. En un camp complicat –els jugadors dirigits per Jordi Roger hi han guanyat deu partits– i en la situació en què es troben els garrotxins, a només dos punts del descens directe, un punt a domicili pot ser vital sempre que com a local es mantingui la bona línia –els olotins no han perdut a casa des de l’1 de novembre i el pròxim equip que visitarà el municipal serà un rival directe, l’Ebre, el divendres sant, a les 17 h–. Guanyar i sumar els tres punts seria la millor notícia, i és que els olotins s’enfilarien fins als 37 punts, mantindrien el coixí respecte al descens directe o, en el millor dels casos, l’augmentarien.

“La plantilla ha girat full als dos darrers partits. Estem dos punts per damunt del descens, ja ho hauríem firmat fa setmanes. Hem de conviure amb aquesta situació i el grup ho està portant amb molta maduresa. Tenim un repte a Cornellà i hem de ser al màxim de competitius per intentar sumar un triomf que ens acostaria més a l’objectiu”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que lloa les virtuts del contrincant: “El Cornellà juga un futbol molt directe. Domina molt bé el contraatac i són intensos i ordenats en defensa. M’imagino un partit intens amb molta pilota aturada.”

A l’entrenador de l’Olot no l’espanten les dimensions (reduïdes) ni la superfície (d’herba artificial) del municipal de Cornellà, molt diferents de les del terreny de joc dels olotins. “Fa molts anys que tenen el mateix entrenador, un model de joc molt clar i jugant en una superfície en què ells es troben còmodes. Ha de ser un repte per a nosaltres. En aquesta categoria has de saber competir al Martínez Valero i al camp del Cornellà. Per ser un bon equip i sentir-te un bon futbolista de segona B no et queda cap altre remei”, comenta Garrido.

“Crec que hem perdut la por d’anar a aquests camps ja que podem donar una bona resposta. A Llagostera no havíem de perdre, a Formentera ens van xiular un penal que no ho era i contra la Peña Deportiva només ens van generar l’ocasió que va acabar amb el seu gol. A la quarta toca victòria”, sentencia el valencià, que per al partit contra els del Baix Llobregat recuperarà el sancionat Xavi Ginard i tindrà la resta de la plantilla disponible.

LA PRÈVIA

El Cornellà juga un futbol molt directe. Domina molt bé el contraatac i són intensos i ordenats en defensa. M’imagino un partit intens
En aquesta categoria has de saber competir al Martínez Valero i al camp del Cornellà
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

El darrer precedent, una maneta

L’Olot va visitar el municipal de Cornellà per última vegada el curs 2015/16 a segona B. Amb Santi Castillejo com a entrenador i amb l’equip a la part baixa de la classificació, els de la Garrotxa van començar a firmar la sentència cap a tercera, i és que els del Baix Llobregat van golejar els olotins per 5-0. En la jornada 32 del campionat, la maneta va deixar tocat el grup, que va acabar el tram decisiu sumant només cinc punts de divuit possibles. Gafarot, Abraham, un doblet d’Enric Gallego i Pelegrín van permetre al Cornellà passar per sobre d’un Olot molt dèbil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)