1a femenina

Jornada decisiva per al Barça i l’Espanyol

1a divisió femenina. Les blaugrana necessiten vèncer i una patinada de l’Atlético, i les blanc-i-blaves, segellar la salvació

Només dues oportunitats li queden al Barça (segon, 70 punts) per intentar atrapar l’Altético de Madrid (primer, 71). La penúltima jornada de lliga ha de ser la definitiva perquè el líder juga el partit més dur dels dos que li queden (avui contra el Llevant, setè classificat, i la setmana que ve contra el Saragossa, que podria ser que ja hagués baixat). Però les blaugrana no es poden fixar només en el que fa el seu rival perquè sense el sis de sis punts no hi haurà possibilitats de guanyar el campionat. En el duel que disputarà avui a la Ciutat Esportiva (20.45 h, Gol), l’equip de Fran Sánchez ja sabrà el que ha fet el seu rival.

L’Espanyol també se la juga en la penúltima jornada en el seu campionat particular, la salvació. L’equip de Bacardit supera en cinc punts el Saragossa, amb sis en joc, i juga contra el Madrid (novè, 35 punts) demà al migdia. Avui, però, tots els ulls estaran posats en el que farà el Saragossa ja que un empat o una derrota contra el València (cinquè classificat) certificaria la salvació matemàtica de les blanc-i-blaves. En cas de victòria del Saragossa, les blanc-i-blaves haurien de guanyar per assegurar-ho.

LES REACCIONS

El Rayo és un equip ben organitzat que es juga entrar a la copa i no ens ho posarà fàcil
Fran Sánchez
entrenador del barça
Per joc i per tot el que hem fet, no mereixem no estar salvades a hores d’ara
Joan Bacardit
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)