2a divisió FEF

Sense contemplacions

La primera final. El Llagostera rep l’Izarra (12 h) en el partit d’anada de la promoció de permanència amb l’objectiu d’obtenir un resultat favorable i viatjar a Navarra amb l’encreuament encarrilat

Després d’una mala temporada el Llagostera té l’última oportunitat de salvar la categoria amb la promoció de permanència, una eliminatòria a vida o mort contra l’Izarra que té avui el primer assalt amb el partit d’anada al municipal (a les dotze del migdia). En aquest primer enfrontament els objectius del Llagostera són ben clars: sortir motivat i fer-se dominador del partit des de bon principi. Els llagosterencs també tenen entre cella i cella avançar-se ràpidament en el marcador per així treure’s la pressió i traslladar-la al rival, un Izarra que al llarg de tota la temporada s’ha mostrat molt vulnerable a camp contrari (tres victòries en tot el curs). En contrapartida, el Llagostera també ha mostrat un rendiment molt deficient com a local, amb només quatre triomfs en tota la lliga, un hàndicap que els d’Òscar Álvarez intentaran reconduir avui per començar l’eliminatòria amb bon peu. En definitiva, els gironins aspiren a obtenir un resultat favorable per anar a terres navarreses amb l’encreuament encarrilat.

Pel que fa al partit en si, es preveu que sigui un duel dur i travat, amb l’estratègia i el joc directe com a aspectes que poden ser decisius en el desenllaç final. En aquest sentit, tant el Llagostera com l’Izarra estan més que acostumats a aquest tipus de futbol, i és que el conjunt dirigit per Alfredo Álvarez, Fredi, juga en un camp, el Merkatondoa, d’unes característiques molt similars a les del municipal llagosterenc, de dimensions petites i gespa artificial. És per això que estar concentrat en les accions a pilota aturada i les segones jugades serà vital per a la sort dels dos equips.

En el capítol de baixes el Llagostera no podrà disposar de Sergi Arimany, Chele i Maymí, que es perdran els dos partits de l’eliminatòria. El rival no podrà comptar amb Josetxo (sancionat) ni amb el lesionat Casado. Gorka i el golejador Yoel arriben amb molèsties físiques.

ELS OBJECTIUS

El Llagostera es vol avançar ràpidament per treure’s la pressió i no rebre cap gol

LA PREVISIÓ

Es preveu un partit dur i travat, amb l’estratègia i el joc directe com a aspectes clau

LES ABSÈNCIES

Arimany, Chele i Maymí seran les tres baixes del Llagostera per al partit d’avui

MAL BAGATGE

4
triomfs
del Llagostera a casa aquest curs. Tot el que no sigui sumar el cinquè avui serà negatiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)