Territorial

El Girona C atropella el Farners

1a catalana. Els d’Axel Vizuete sentencien el partit amb quatre gols en la primera mitja hora (0-4)

farners 0 girona c 4

FARNERS:Blanquera, Pitu Riart, Peracaula, Guillem Cornellà, José Martínez (Fran Pérez, 46’), Muniesa, Riki Solà, Massegur (Abde, 65’), Litus (Arouna, 65’), Gerard Gómez i Gerard Herrera (Hagi, 46’ (Pau Domínguez, 67’)).GIRONA C:Toni Montero, Pau Ribas, Botxi (Lluc, 58’), Murga, Roura, Miki Poveda, Toni Rossell, Ferran López (Kike Sánchez, 65’), Jaume Duran (Brolyn, 81’), Uri Santos (Muritala, 58’) i Aleix Feixas.GOLS:0-1 (5’) Miki Poveda. 0-2 (19’) Botxi. 0-3 (23’) Aleix Feixas. 0-4 (28’) Miki Poveda.ÀRBITRE:Toril Bagen.T.G.:als locals Massegur, Gerard Gómez, Fran Pérez i Abde.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Girona C vol manar en la lliga des del primer moment i ahir ho va demostrar al camp del Farners, que va veure de seguida que no està en la mateixa lliga que els gironins i va acabar golejat (0-4).

Els d’Axel Vizuete van aconseguir inaugurar el marcador en la primera arribada gràcies a un bon xut des de la frontal de l’àrea de Miki Poveda (5’). El gol va obrir l’aixeta, i és que el Girona C va ser amo i senyor de la primera part, i a més va aprofitar algunes errades del Farners. En el minut 19 Botxi va fer el 0-2 rematant tot sol un córner al segon pal, i només quatre minuts després Aleix Feixas va fer el tercer del filial gironí amb un bon cacau des del vèrtex de l’àrea que Blanquera només va poder veure passar. El domini absolut dels visitants va acabar amb el 0-4 en el minut 28 després d’un contraatac culminat per Miki Poveda.

El recital de la primera mitja hora no va durar més perquè els gironins van treure el peu de l’accelerador i el Farners també va millorar notablement. Abans del descans Litus va estar a punt de marcar per als locals, però després la segona part va ser un tràmit i pràcticament no hi va haver ocasions.