2a divisió FEF

L’Olot manté el bon ritme

2a divisió B. L’equip de la Garrotxa iguala el seu millor inici després de superar el primer terç (17 punts) i té a l’horitzó la millor primera volta del curs 2014/15, en què va acabar amb 24 punts

L’Olot va sumar contra el Castelló un punt més que l’acosta a l’objectiu, és a dir, la permanència. Els de la Garrotxa encadenen quatre partits sense perdre –tres empats i la victòria apoteòsica al camp del líder, el Vila-real B (1-2)– i caminen amb pas ferm després de superar el primer terç de la competició. I és que, arribats a la tretzena jornada, l’equip de Raúl Garrido ha igualat la millor arrencada a segona B gràcies als 17 punts actuals (és vuitè), els mateixos que va aconseguir en el curs de l’estrena al bronze, amb Edu Vílchez a la banqueta.

En aquella primera temporada en la categoria, precisament coincidint amb la tretzena jornada, els olotins van encaixar una maneta al camp del Llagostera i van iniciar una sèrie de resultats que van comportar la destitució del tècnic vallesà (la primera volta l’Olot la va acabar amb només 19 punts). En la campanya següent, l’arribada de Rodri en el lloc d’Arnau Sala –va ser acomiadat en la catorzena jornada– va reactivar l’equip, que si bé és cert que només havia aconseguit14 punts superat el primer terç, va acabar amb els millors registres en una primera volta de lliga (24 punts) clau per segellar la segona permanència.

En el curs del descens a tercera, l’Olot va sumar 14 punts en el primer terç i 20 al final de la primera volta, però passar-se tretze jornades sense vèncer va ser una xacra massa gran per evitar perdre la categoria, un obstacle que contra pronòstic sí que va poder esquivar l’equip la temporada passada tot i sumar uns raquítics vuit punts al final de la tretzena jornada, encara sense Garrido. L’arribada del valencià va ser balsàmica per a la plantilla, que va acabar la primera meitat de la lliga amb quinze punts i gràcies a una segona volta d’equip de play-off va salvar la categoria amb un gol in extremis de Roger Barnils en l’última jornada contra l’Elx.

En l’actualitat, pel joc, la contundència, les sensacions i els resultats, l’Olot lluita per traçar un curs sense patiments.

Curs 2013/14
Olot 17 punts (12è)
Final de la primera volta: 19 punts
Curs 2014/15
Olot 14 punts (16è)
Final de la primera volta: 24 punts
Curs 2015/16
Olot 14 punts (15è)
Final de la primera volta: 20 punts
Curs 2017/18
Olot 8 punts (19è)
Final de la primera volta: 15 punts
Curs 2018/19
Olot 17 punts (8è)
Final de la primera volta: ? punts

Blázquez marca el seu primer gol

El carriler dretà va estrenar-se en el matx contra el Castelló com a golejador en l’actual temporada. El de Besalú va aprofitar un refús a dins de l’àrea per engaltar un bon xut que, després de tocar amb un defensor, es va colar a la porteria rival. Albert Blázquez va fer el curs passat dues dianes i era un fix en els esquemes de Raúl Garrido per la banda dreta, però aquesta campanya ha vist reduïda la seva participació per l’entrada al carril d’Alfredo o Guzmán a cama canviada per deixar lloc per l’esquerra a Chavarría.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)