2a divisió FEF

A només un pas de l’abisme

2a divisió B. El Peralada ha encadenat quatre derrotes, un fet que no havia passat des de l’estrena en la categoria, i ara té caríssima la permanència i està gairebé obligat a fer un 6 de 6

Amb la victòria al camp del València Mestalla (0-1) el 7 d’abril el Peralada va tocar la permanència amb els dits. Era el setè partit consecutiu sense perdre i el cinquè sense encaixar cap gol, que deixava els xampanyers dotzens, amb cinc punts de marge respecte a la zona de descens i quatre per sobre del play-out. Només calia rematar la feina i l’operació semblava tan fàcil com marcar un gol amb el porter mig venut. Però en qüestió d’un mes exacte la situació s’ha girat com un mitjó, i és que els de l’Alt Empordà han encadenat quatre derrotes –a casa contra el Badalona (1-2), al camp del Lleida (2-0), a casa contra l’Hèrcules (0-1) i diumenge a Castelló (3-1)– que han deixat l’equip en la divuitena posició amb 38 punts, a un del play-out i a dos de la permanència. L’única cosa positiva és que el Peralada continua depenent d’ell mateix per salvar-se, però haurà de guanyar contra l’Alcoià i l’Eixea per no dependre d’altres resultats i, fins i tot així, podria haver de jugar el play-out per assegurar-se la permanència.

En el pitjor moment

Els resultats han donat l’esquena al Peralada en el pitjor moment. Les quatre derrotes suposen la pitjor sèrie de la temporada, i és que ni a començament de curs, quan els empordanesos van estar nou jornades sense guanyar, van encaixar quatre derrotes consecutives. De fet, en les dues temporades que fa que és a segona divisió B, l’única vegada que el Peralada havia perdut quatre partits consecutius va ser en les primeres jornades de la temporada passada amb Arnau Sala i Xavi Punsí a la banqueta, quan amb una plantilla de mínims i pràcticament sense haver fet pretemporada, els xampanyers van perdre contra el Mallorca (0-1), el Mestalla (4-1), el Lleida (0-1) i l’Elx (4-1).

Més preocupant que els resultats són algunes de les sensacions que va deixar el Peralada a Castelló, i és que el gol de Boselli que va obrir la llauna va arribar en l’única ocasió del partit i en la segona part l’equip no va estar a l’alçada. No és nou, i és que el rendiment ofensiu en els últims partits ha decaigut, amb només tres gols en vuit partits –un d’Andzouana contra el Mestalla (0-1) i els dos estèrils de Boselli, contra el Badalona (1-2) i el Castelló (3-1). A l’altra banda del camp el canvi també ha estat dràstic, i és que els xampanyers han passat de no encaixar en cinc partits a rebre vuit gols en els últims quatre duels.

Peralada-Badalona 1-2
1-0 (51’) Juanma Boselli. 1-1 (63’) Natalio. 1-2 (68’) Néstor Albiach.
Lleida-Peralada 2-0
1-0 (36’) Xemi. 2-0 (59’) Pedro Martín, de penal.
Peralada-Hèrcules 0-1
0-1 (57’) Iago López, en pròpia porta.
Castelló-Peralada 3-1
0-1 (44’) Juanma Boselli. 1-1 (51’) Regalón. 2-1 (57’) Muguruza. 3-1 (82’) Cubillas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)