Girona

Mojica s’ho ha de mirar

Assegut. L’altre mundialista de l’equip, que ja va ser suplent contra el Lugo, no va ni jugar a Sòria

Després d’haver fet entrar Marc Gual i Àlex Gallar, i amb el Girona sense trobar la manera de desequilibrar el Numància, Pep Lluís Martí va decidir no esgotar el tercer canvi. A més del porter Asier Riesgo, el defensa Jonas Ramalho i el migcampista Pape Diamanka, s’ho van mirar des de la banda Sebas Coris, que va arribar a escalfar-se en la seva estrena en una convocatòria, i Johan Mojica. El cas del colombià és un dels que més criden l’atenció, perquè no està acostumat a viure els partits des de la banqueta. I si és suplent, sol ser alternativa per donar profunditat a l’equip, ja sigui des del lateral o des de l’extrem. Pep Lluís Martí, però, ja el va fer seure a la banqueta contra el Lugo, després del 3-3 a Saragossa. L’esquerrà va acabar entrant en la recta final del partit contra els gallecs. A Sòria, en canvi, s’ho va haver de mirar tot des de fora.

En tota la temporada, només s’havia passat tot un partit a la banqueta una altra vegada. Va ser en la tercera jornada, contra el Màlaga, i venia després d’una absència per lesió. En els dos últims partits, Martí ha preferit apostar per Brian Oliván al costat esquerre de la defensa. I això que Mojica és un dels futbolistes cridats a marcar diferències. Fitxat per 5 milions d’euros al Rayo Vallecano, el colombià és un dels dos mundialistes de la plantilla actual (amb Stuani) i és també un dels jugadors més susceptibles de generar diners en cas de traspàs.

SENSE NI ENTRAR

És el segon cop que és suplent i no juga, però en l’anterior venia d’una lesió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)