3a divisió FEF

La falta de gol torna a condemnar el Banyoles

Punt insuficient. Els banyolins empaten i encadenen l’onzena jornada sense guanyar al camp de l’Horta tot i tenir les millors ocasions del partit

horta 0 banyoles 0

HORTA:Yamandú, Recort, Campeny, Nolla, Cichero, Castillo, Jofre Cherta (Aleix, 70’), David López, Vives (Mateo, 63’), Marc Rio i Coro (Bermu, 69’).BANYOLES:Bartrina, Adrià prado, Nil, Quimo, Pol, Èric Gispert, Andreu, Toni Güell, Majó (Moha, 65’), Henry i Adrià Casanova.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Als visitants Henry, Pol i Toni Güell.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

La victòria d’ahir de l’Igualada posava més pressió encara a un Banyoles que cada jornada que passa es veu més a prop del descens. I és que onze jornades sense guanyar pesen i de quina manera. I això que, els últims partits, els d’Adam Fontes estan mostrant senyals de millora, com ahir al camp de l’Horta, però no els va servir per desequilibrar el marcador.

Es poden fer molts mèrits per guanyar, però si la pilota no vol entrar, no hi ha res més que valgui. I el Banyoles, per una cosa o una altra, no troba el camí de la porteria rival en aquesta segona volta. El Feliu i Codina ho va comprovar de llarg, perquè els d’Adam Fontes van ser capaços de generar les millors ocasions en un partit que, en línies generals, va estar força igualat, però el gol, una vegada més, se’ls va resistir.

La primera part en va ser la millor mostra. Els primers minuts, l’Horta va tenir més possessió, però no va aconseguir inquietar la defensa banyolina més enllà d’un parell de jugades de David López que no van portar excessius problemes a la porteria de Bartrina. El domini dels locals era més aviat estèril i el Banyoles hi va dir la seva en l’últim quart d’hora de la primera part. Van ser dues arribades molt clares d’Adrià Casanova, que no van acabar en gol de miracle. En la primera, el punta va intentar la vaselina però li va sortir massa fluixa i en la segona el de Joanetes es va tornar a plantar sol davant Yamandú, però el porter, amb certs problemes, li va acabar endevinant les intencions.

El Banyoles sabia que havia de prémer l’accelerador en la segona part i, després d’un intent inofensiu de Campeny, els del Pla de l’Estany van tornar a generar ocasions. En la més clara, després d’una centrada de Casanova, entre Yamandú i un defensa van evitar el gol per ben poc i, després, Prado va protagonitza dues accions que tampoc van trobar porteria. Amb el pas dels minuts, el partit va baixar de revolucions, perquè el punt de l’empat cada vegada tenia més valor. Tot i això, els banyolins ho van intentar fins al final i fins i tot van trobar el gol en el minut 90, d’Andreu, però va ser anul·lat per fora de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)