2a divisió FEF

El Llagostera, aturat, i l’Olot, a mitges

2a divisió B. Els llagosterencs han enviat tots els jugadors a casa fins dilluns i els olotins continuen actius i descansaran diumenge i dilluns

Els dos representants gironins a la segona B també s’han vist obligats a replantejar la seva activitat diària i a curt termini. Si bé l’Olot té previst entrenar avui i demà, però donar descans als seus futbolistes diumenge i dilluns, el Llagostera ja està aturat des d’ahir al mati i durant tot el cap de setmana. Els llagosterencs, de moment, tenen la intenció de reprendre els entrenaments el dilluns, però qualsevol plantejament té un punt d’incertesa depenent l’evolució de les mesures que s’apliquin des de les institucions.

L’aturada de la lliga els propers 15 dies arriba en diferent moment per a cada equip. Mentre l’Olot encadenava nou jornades sense perdre, el Llagostera n’enllaçava onze sense guanyar: “Per nosaltres és un pal ja que no volíem parar en el moment dolç en què estàvem. Haguéssim jugat a porta tancada però l’emergència sanitària és global i s’ha de mirar pel bé de la societat. Seran setmanes diferents i estranyes ja que, en teoria, seguirem entrenant sense competir”, comenta Raúl Garrido, el tècnic de l’Olot.

En la mateixa línia, Oriol Alsina, entrenador del Llagostera, explica: “No volem assumir riscos innecessaris i hem enviat a tots els jugadors del club a casa. Tothom té família i hi ha prioritats més enllà del futbol”.

Els dos representants gironins de la demarcació al bronze estan a l’expectativa de com evolucionaran les mesures restrictives per culpa del coronavirus i de com gestionarà la federació l’ajornament, de moment, de les dues properes jornades. En tot cas, sempre que no hi hagi restriccions més severes, els dos equips intentaran mantenir la majoria dels entrenaments per tal que els futbolistes no perdin la forma i estiguin en condicions per la represa.

No volem assumir riscos innecessaris, tothom té família i hi ha altres prioritats més enllà del futbol
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
L’emergència sanitària és global i s’ha de mirar pel bé de tothom, però seran setmanes estranyes
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)