2a divisió FEF

El Nàstic posa fil a l’agulla al curs 2020/21

2a divisió B. Els grana han anunciat les renovacions per una temporada més del tècnic Toni Seligrat i Gerard Oliva. Per contra, són baixa ja confirmades Bernabé Barragán i Javi Márquez

Si bé des de fa setmanes, la direcció esportiva del Nàstic treballa per planificar i estructurar la plantilla que competirà a segona B la temporada 2020/21, fa escassos dies que l’entitat grana està anunciant els primers moviments importants. Els tarragonins han renovat al seu tècnic, Toni Seligrat, i al davanter centre Gerard Oliva, tots dos fins el 30 de juny del 2021 amb un any més opcional. A més, el club ha anunciat la baixa del porter Bernabé Barragán i el capità, Javi Márquez, va comunicar a través de les xarxes socials que no continuarà com a futbolista grana després de tres campanyes al club.

Toni Seligrat va arribar al Nàstic de Tarragona a finals de novembre per substituir Xavi Bartolo. El tècnic de Torrent va agafar l’equip en descens (dissetè) a la jornada 14 amb només onze punts i, tot i tenir un inici prometedor, només ha millorat sensiblement els números de l’equip situant-lo fora del descens (14è) amb 31 punts en l’última jornada que la Covid-19 va deixar jugar. El Nàstic ha decidit renovar la confiança en el tècnic per tal que aquest pugui ajudar en la confecció de la plantilla i tingui poder de decisió davant el repte obligat que tindran els tarragonins d’obtenir l’ascens a segona A: “Com en totes les famílies, necessitem estar units per aconseguir els objectius. Intentarem fer una plantilla que estigui identificada amb el club i la ciutat i serem ambiciosos. Ho donarem tot per aconseguir l’objectiu marcat, que és estar a dalt de tot i deixar enrere aquesta categoria”, comentava el valencià després de renovar el seu contracte fins el 30 de juny del 2021 amb un any més opcional.

Renovació i dues baixes

El Nàstic també ha confirmat la continuïtat per una campanya més del davanter centre Gerard Oliva. El de Riudecanyes ha tingut un curs ple de contratemps en forma de lesió, però en el tram final, coincidint amb Seligrat a la banqueta, ha jugat els últims dotze partits de lliga, els darrers deu com a titular (15 partits entre lliga i copa, 997 minuts i tres dianes).

En l’apartat de baixes, el club ha oficialitzat la marxa del porter titular Bernabé Barragán després de tres temporades a l’equip. Bernabé ha jugat aquest curs tots els partits i minuts possibles en la lliga i en la copa (30 enfrontaments en total i 2.730 minuts). El Nàstic perd a un referent sota els pals i també Javi Márquez, el capità al mig del camp. L’exjugador de l’Espanyol, el Granada, entre d’altres, va anunciar a través de les xarxes socials que no havia arribat a una entesa per continuar al club tot i que la seva voluntat era renovar i sumar una quarta temporada com a grana. Márquez es va lesionar els dies previs a començar la lliga però entre el desembre i el març ha jugat els seus 10 partits en total acabant a un bon nivell.

En plena pandèmia del coronavirus, els tarragonins van traspassar Viti a Atlético Ottawa del Canadà. El migcampista, que havia arribat al club feia dues temporades es trobava suspès de sou i feina després d’una falta greu d’indisciplina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)