Girona

LaLiga suspèn el partit del Fuenlabrada i l’Elx jugarà el ‘play-off’

2a divisió A. La decisió s’ha pres avui després que el club madrileny deixés oberta aquesta possibilitat per la impossibilitat de fixar una data per jugar el partit contra el Deportivo

Comença a haver-hi llum a 2a divisió A, i és que LaLiga ha comunicat que suspèn definitivament el partit que havien de jugar el Deportivo i el Fuenlabrada corresponent a l’última jornada de lliga. La decisió, provocada pels 28 casos de coronavirus que hi ha al conjunt madrileny, implica que qui disputarà el play-off d’ascens a primer sigui l’Elx, que ara ocupava la sisena posició però estava a l’espera de veure si el Fuenlabrada el superava en la taula. La decisió l’ha comunicat LaLiga, que segons ha dit ho farà validar per la federació i el comitè de competició, però ha estat la resposta a un primer comunicat que ha fet el Fuenlabrada on deixava oberta aquesta opció, entenent que era impossible fixar una data per la disputa del partit.

Ara, amb els quatre equips de play-off aclarits i sans, LaLiga podrà decidir ben aviat en quines dates es jugarà i hi ha la possibilitat d’avançar-se a la previsió que hi havia del 2 d’agost.

La plantilla, indignada

Unes hores després de la notícia que ha donat la lliga els jugadors del Fuenlabrada han volgut expressar la seva opinió. ho han fet amb un comunicat en què expressen la seva indignació pel fet de no jugar el partit contra el Deportivo. De fet, els jugadors exigeixen que es posi una data per jugar el partit amb els jugadors que estiguin disponibles aquell dia, demanen que el club defensi els interessos dels futbolistes i es reserven la possibilitat d’emprendre accions legals en cas que el partit no s’acabi jugant.

Elclub no renuncia

Tot i dir que acatarien les decisions de la lliga el Fuenlabrada ha fet un comunicat després de la decisió de LaLiga. El club entén la decisió, però no es dona per vençut i demana que es mantingui oberta la possibilitat de jugar el partit contra el Deportivo la primera setmana d’agost. A més, demana que altres institucions com el comitè de competició de la RFEF i el CSD avalin la decisió de LaLiga abans de considerar-se ferma.

Tebas assumeix la culpa

El president de LaLiga Javier Tebas també ha reaccionat a la decisió, de la que es va desmarcar perquè el seu fill és l’advocat del Fuenlabrada. Tebas ha assumit la responsabilitat que el Fuenlabrada viatgés a A Coruña per disputar l’última jornada. “L’únic responsable sóc jo, que vaig prendre aquesta decisió. Ningú més. El futbol us en deu una”, ha publicat a tuiter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)