Sabadell

Suspès el partit del Sabadell

2a divisió A. Nou positius per Coronavirus a l’Alcorcón –dos d’ells a la seva plantilla– impedeixen que el conjunt madrileny pugui viatjar per disputar el partit a la Nova Creu Alta

La Lliga ha demanat al Comitè de Competició que suspengui el partit que havia de disputar avui el Sabadell i l’Alcorcón a la Nova Creu Alta. El conjunt madrileny va registrar nou casos de Coronavirus –dos d’ells en jugadors de la plantilla– després que el club ja no pogués jugar el partit del cap de setmana passat contra la Ponferradina a causa de quatre casos positius. D’aquesta manera, l’enfrontament entre dos equips molt necessitats a la taula classificatòria, s’haurà de posposar tal com marca el protocol de la lliga. El Comitè de Competició suspendrà l’enfrontament oficialment en les properes hores.

La disputa del partit entre el Sabadell i l’Alcorcón va estar en l’aire durant tot el dia d’ahir. Els jugadors havien de passar els tests PCR després de l’entrenament i abans de viatjar cap a Barcelona tot i que el club ja va preveure viatjar el mateix dia de partit. A més, estava prevista la compareixença pública de l’entrenador Mere Hermoso però va ser posposada i finalment cancel·lada sense que el club donés cap motiu públic. L’única informació per part del club era que estaven esperant els darrers resultats PCR i que la Lliga autoritzés el partit però mai no va arribar.

D’aquesta manera, el Sabadell se saltarà aquesta jornada entre setmana que pretenia acabar amb el mal regust que va deixar la derrota contra l’Albacete dissabte passat (3-0). L’Alcorcón era un rival propici perquè els arlequinats sumessin els primers punts de la temporada ja que els madrilenys havien perdut els últims tres partits i es mantenen en zona de descens.

POSITIUS

L’Alcorcón ja va haver de suspendre el seu partit contra la Ponferradina

PROTOCOL

La Lliga demana formalment la suspensió i el Comitè ho ratificarà avui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)