2a divisió FEF

L’Olot està d’aniversari

Efemèride. Tal dia com avui, fa 99 anys, el club garrotxí va disputar el seu primer partit contra l’Agrupació al Casal Marià

L’Olot està d’enhorabona, i és que, avui compleix 99 anys d’existència. El club de la Garrotxa va disputar un 30 d’octubre de 1921 el seu primer partit al Casal Marià contra l’Agrupació, el primer de molts per a una entitat que va calar a la comarca garrotxina i que s’ha fet gran fins a l’actualitat, no sense evitar sortejar obstacles que l’han fet penjar d’un fil en més d’una ocasió.

El club olotí es troba a només un any de viure el seu centenari, una efemèride única que, si el coronavirus ho permet, tindrà com a protagonistes a centenars d’exjugadors que han defensat els colors de l’Olot al llarg de la seva història, amb tot un seguit d’accions i actes repartits per tota la temporada 2021/22.

L’Olot actual viu els anys de més dolçor dels seus 99 d’història. El club competeix en la categoria de bronze i aplica una filosofia diferent i per molts un model a seguir. La sensibilitat cap als públics més discriminats, el futbol com a eina inclusiva, de manera eficaç i sostenible econòmicament o l’aposta pel jugador de proximitat, són algunes de les premisses que segueix l’actual projecte olotí encapçalat per la junta directiva liderada per Joan Agustí.

Durant tot el dia d’avui, les xarxes socials s’han omplert de missatges de felicitació al club com d’exjugadors de diferents èpoques, altres entitats relacionades amb la demarcació, el propi Girona FC, el Llagostera i molts més que s’han afegit a la celebració, de moment virtual, per a un dia tan especial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)