Girona

Monchu compleix el guió

El balear cedit pel Barça s’ha convertit en una peça bàsica per a Francisco al mig del camp

L’adaptació està sent meteòrica i la seva ambició per progressar ajuda, de retruc, l’equip

Amb el permís de Mamadou Sylla, una de les cares noves del Girona que ha tingut més impacte en aquest inici de la lliga ha estat Monchu. El migcampista balear ja arribava cedit pel Barça amb l’etiqueta d’haver de ser un dels líder de l’equip i, de moment, està complint aquest rol, gràcies al seu treball incansable al centre del camp i a la claredat d’idees amb la pilota als peus. Per això, Francisco ha apostat per ell en l’onze inicial en vuit dels deu partits que el Girona ha disputat fins ara, ha sortit des de la banqueta només el dia del Cartagena i s’ha perdut el partit contra el Saragossa per l’expulsió a Almeria, l’única xacra en la seva trajectòria com a gironí, quan va deixar a l’equip amb vuit jugadors –Ramalho i Cristóforo ja havien estat expulsats anteriorment.

“Al principi és tot molt complicat perquè vinc d’un món futbolístic completament diferent, però amb l’ajuda dels companys i del tècnic cada vegada estic més adaptat”, va comentar Monchu en la roda de premsa telemàtica que va oferir als mitjans de comunicació. I és que és innegable que el rendiment del futbolista cedit pel Barça fins a final del curs és bo, tot i tenir encara marge de millora: “Tothom m’ha transmès molta confiança i em sento molt a gust aquí, però encara puc donar més de mi mateix.” El migcampista acumula 657 minuts de joc i ha jugat la majoria com a pivot al costat de Cristóforo o d’Ibra Kebé, però també en alguna ocasió com a mitjapunta demostrant la polivalència per desenvolupar-se en qualsevol de les posicions del mig del camp: “He jugat de pivot i de mitjapunta. La demarcació la decideix Francisco i jo estic disposat a jugar en qualsevol posició per sumar minuts i ajudar els companys.”

Optimista amb l’equip

Monchu valora positivament el tram inicial del Girona després de sumar quinze punts en els primers deu partits disputats en la lliga: “Som molts jugadors nous i ens estem adaptant. Els que fa més anys que són aquí ens estan ajudant i, amb el compromís que tenim tots, ho tirarem endavant. En aquesta categoria hi ha molta competitivitat i grans equips, però nosaltres hem de continuar fent les coses bé, ser un equip unit, i estic segur que arribaran millors resultats”, deia un ambiciós Monchu, que només pensa a fer un gran any amb el Girona per assolir els objectius plantejats per l’entitat: “La clàusula de compra? Jo vinc per un any i penso a fer un gran any. Després ja veurem què passa”, sentenciava el futbolista de Palma, de 21 anys.

El balear es mostra convençut que la línia va en ascens i que arribaran millors resultats

LES REACCIONS

Vinc d’un futbol completament diferent, però amb la gran ajuda dels companys i del tècnic cada vegada estic més adaptat
Hem de continuar fent les coses bé, ser un equip unit, i estic segur que els resultats arribaran
Monchu Rodríguez
migcampista del girona

INDISCUTIBLE

Ha estat titular en vuit dels deu partits i només no ha jugat per sanció a Saragossa

EN POSITIU

Tot i que la majoria dels 657 minuts els ha jugat al pivot, Monchu també ha fet de mitjapunta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)