Girona

El protagonista

Ramon Terrats

Terrats aixeca el dit

El Girona va tornar a perdre a Montilivi, però, com ja va passar a l’RCDE Stadium, el seu entrenador, Francisco Rodríguez, va tornar a formar un onze d’allò més prometedor. Sense que fos una necessitat imperiosa com sí que ho havia estat altres vegades per culpa de la llarga llista de baixes, el tècnic andalús va alinear en el doble pivot Ramon Terrats per jugar al costat de Monchu. Amb Cristóforo probablement cansat, però amb Gumbau, un fix en les primeres jornades, descansat, el tècnic no va dubtar a donar l’alternativa al migcampista del filial. Terrats ja va ser titular a La Romareda i va causar sensació, però el partit d’ahir del barceloní va ser de molt nivell. Amb rotunditat, el mig va aprofitar l’oportunitat que li va servir amb safata el seu tècnic i es va mostrar com un futbolista sense embuts, capaç de, tot i la seva inexperiència, manar els companys i iniciar moltes de les jugades en la zona de creació. El jove, de 20 anys, fins i tot es va atrevir a conduir la pilota driblant i deixant enrere diversos rivals per trencar les línies de pressió malaguenyes, molt ben col·locades durant els 90 minuts d’enfrontament.

Terrats es va mostrar segur en els 70 minuts que va disputar fins que Gumbau va entrar al terreny de joc per substituir-lo. El de Campllong ja sap que haurà de suar la cansalada per tornar-se a guanyar un lloc fix en els esquemes de Francisco, i és que el baix rendiment del gironí i l’empenta mostrada pels més joves, liderats ahir per Terrats, ben secundat per jugadors com Yan Couto, Pablo Moreno i Pachón, envien indirectament un avís als més veterans de la plantilla.

El partit d’ahir no va ser agraït per a cap dels futbolistes locals, i és que al davant es van trobar un Màlaga molt ben posicionat i solidari que va impedir arribades clares amb assiduïtat. Si bé en atac el jove ho va provar movent la pilota amb criteri, velocitat i precisió, en defensa va córrer com ningú per mantenir l’equilibri del seu equip. Es va buidar, ho va donar tot i va aixecar el dit davant Francisco per demostrar-li que està preparat i a disposició per ajudar sempre que calgui.

70
minuts
78%
d’encert en les passades
2
driblatges
13
pilotes perdudes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)