El Girona deixa escapar el triomf

Divisió d’honor juvenil. A l’equip blanc-i-vermell li empaten en el tram final

Girona 1 Europa 1

GIRONA:Joel Ruiz, Congost, Pedraza, Lungu, Garriga, Hugo (Pol, 46’), Pochito (Jan, 81’), Oltra, Kemo, Celma (Xevi Pérez, 46’) i Jastin (Serra, 72’).EUROPA:Bartolome, David García (Samsó, 69’), Sergi Gómez (Escobar, 69’), Villa, Mateo, Borras, Barquero (Porta, 61’), Hospital, Arnau Garcia (Maldonado, 57’), Ali Tanoughat i Anguita (Escofet, 69’).GOLS:1-0 (46’) Kemo. 1-1 (74’) Maldonado.ÀRBITRE:Jordi Serradelarca.T.G.:Als locals Lungu i Pol; al visitant Sergi Gómez.T.V:Doble amonestació al visitant Escobar (78’ i 82’)

El Girona juvenil de divisió d’honor va tenir una estrena en la lliga amarga, ja que l’Europa va empatar (1-1) en el tram final un partit que els locals guanyaven. Després d’una primera part molt igualada i sense ocasions, Kemo (46’), tot just sortir del descans, va avançar els blanc-i-vermells a passada de Pochito. Els nois orientats per Àlex Marsal van disputar aleshores els millors moments del partit i van vorejar el 2-0 amb una rematada que es va estavellar al travesser, però entrada la recta final (72’) Izan Maldonado va empatar per als barcelonins. Tot seguit (82’) els visitants van quedar-se amb deu, però el Girona no va poder fer valer la superioritat numèrica amb cap gol.