Girona

Samu Saiz rep dos partits de sanció

El Girona havia presentat al·legacions, desestimades pel comitè de competició, que també sanciona amb dos partits Ortolà i amb un Jairo

Samu Saiz es perdrà els dos pròxims partits del Girona. És el càstig que li ha imposat el comitè de competició de la federació espanyola per l’expulsió al camp del Fuenlabrada, on va agredir Iban Salvador. El Girona va presentar al·legacions, argumentant que el madrileny havia respost a una provocació del jugador del Fuenlabrada, però el comitè les ha desestimat. Samu, per tant, no podrà jugar ni contra l’Alcorcón (demà a Montilivi) ni al camp del Tenerife (dilluns) i augmentarà els maldecaps per a Míchel, que ha perdut per uns dos mesos Borja García i Darío Sarmiento. Demà tampoc podrà jugar Jairo Izquierdo, sancionat amb un partit per l’expulsió per doble amonestació al Fernando Torres. El club també havia presentat al·legacions per evitar la sanció del canari. A Adrià Ortolà, el porter suplent, li han caigut dos partits de càstig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)