Girona

Míchel: “Ells tenen la pressió i nosaltres la il·lusió”

Les paraules de Míchel en la prèvia contra el Rayo Vallecano

Míchel Sánchez ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit de copa que el Girona disputa demà contra el Rayo Vallecano (18.30 h) a Montilivi. Abans ha volgut dir unes paraules sobre el partit en la lluita contra l’ELA que es jugarà diumenge (12h) a MOntilivi. “Aquest cap de setmana hi ha dos partits especials. Copa contra el Rayo Vallecano, podem fer història passant a quarts de final i després diumenge hi ha un partit molt important i volem donar suport a Unzué i la seva feina per combatre la malaltia que pateix”. Les seves declaracions:

Baixes de l’equip

“Demà tenim les mateixes baixes de l’altre dia. Ramon, Ureña i Darío. Baena és dubte i pensem que no arribarà. Té les mateixes molèsties que l’últim partit. Jairo i Valery, també seran baixa. Jairo pensem que la setmana que ve estarà. Stuani avui és el seu primer entrenament amb l’equip i també és dubte. Hi ha dos jugadors amb possible covid”.

Rotacions?

“Tenim clar que la copa ens ha donat molta energia i molt bon rendiment amb els joves. Teníem la mateixa intenció. Ja sabem que Artero esta fent un treball fenomenal. En lliga a vegades és difícil que entri perquè en la seva posició juguen Ibra, Baena, Samu i Borja, però m’agrada la seva feina i el què esta fent. Demà jugarà. Demà volem passar i treurem un equip molt competitiu”.

Rayo Vallecano

“Soc de Vallecas i conec moltíssim al Rayo i tinc sentiment. La meva família viu allà i per mi és molt especial. No juguen entre setmana i penso que per ells és un partit importantíssim i crec que vindran amb tot. Espero el millor onze del Rayo però també és veritat que tenen moltes alternatives. És l’equip revelació de la lliga. Ells tenen la pressió i nosaltres la il·lusió”.

Missatges amb la gent de Vallecas

“Tinc molts amics dins i hem prlat. Saben que els desitjo el millor a partir de demà i ells volen que el Girona pugi i que enes podem enfrontar a primera. Per nosaltres és especial perquè en la història del Girona només hem passat un cop a quarts i volem tornar a fer història davant de la nostra afició”.

“A Vallecas valoren molt que intenti parlar català i he rebut molts missatges d’aquest estil. Tinc molts amics allà i he rebut missatges d’estima”

Partit preveus?

“Espero un partit obert. Amb bones transicions i el que millor domini les defensives tindrà molt de guanyat. És un equip que amb menys de cinc passes genera més oportunitats de gol en la lliga. Son molt verticals i arriben amb molta gent. Això significa que hem de dominar la transició defensiva. P`ro nosaltres també som bons en la transició. Hem d’intentar que no corrin i córrer nosaltres. Si frenem la seva transició tenim més opcions”.

El Rayo amb problemes a fora

“Ells a casa son el millor equip d’Europa però a fora no. També és veritat que en la copa han jugat els tres partits a fora i els han guanyat. SOm equips amb diferent manera de tenir la pilota. Ells son verticals en la sortida i nosaltres som més elaborats, després si que som més verticals. Ells tenen una pressió molt bona. No és un equip que vulgui molt la possessió però la té perquè roba ràpid i finalitza i no et deixa elaborar. Hem de fer passades a camp rival, és el que hem estat treballant durant aquesta setmana. Així aconseguirem que estiguin allunyats de la nostra porteria”.

Mercat d’hivern

“Estem bé. Tenim les portes obertes. La millor versió d’Artero és un reforç, la d’Ibra també. Tinc molts jugadors. I molt bons. Ens falta gent a davant perquè Pablo no ha fet el pas que cal perquè ha tingut problemes i no ha tingut continuitat. L’equip està bé. No em sobra ningú. Potser falta un punt en atac”.

Valery i Jairo, baixa

Els dos carrilers no podran jugar demà contra el Rayo Vallecano. Valery pateix una lesió a la musculatura isquiosural esquerra i Jairo s’ha sotmès a una petita intervenció quirúrgica. En el cas de Valery, e club ha informat que l’evolució de les seves respectives dolences marcarà la seva tornada a l’equip. Mentre Jairo podria estar béper jugar diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)