Girona

L’1x1 del Girona en l’empat al camp de l’Espanyol

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
erràtic
Segur en les primeres intervencions, que no eren de gaire dificultat, no va poder fer gaire res en el gol de l’empat de Puado. En el 2-1, però, va sortir molt malament i Joselu se li va anticipar amb la rematada.
arnau (90’)
pivot
Encert bestial de Míchel i execució perfecta del de Premià de Dalt. En la sortida de pilota es va incrustar al centre del camp i, sense perdre ni una sola pilota perillosa, va desactivar la pressió de l’Espanyol, sobretot en la primera part.
santi bueno (90’)
corrector
Va saber llegir molt bé els espais que quedaven a la seva banda quan l’Espanyol recuperava arran de la posició d’Arnau, i va evitar problemes estant ben col·locat. Va tenir una bona lluita amb Joselu, que, això sí, el va superar en el 2-1.
david lópez (90’)
potent
Es va posar en algun embolic en la sortida de pilota, però a base d’experiència se’n va saber sortir sense gaires problemes. En la lluita física amb Joselu en va sortir guanyador sovint, però cap al final va patir cada vegada més.
miguel (90’)
persistent
Bastant tranquil al darrere, es va fer un fart de pujar a l’atac per associar-se amb Riquelme i Aleix i generar perill després d’ajudar en la sortida sent un central més. Va acabar fos i al final va poder aportar molt poc.
terrats (71’)
correcte
La missió de suplir Oriol Romeu era difícil, i més en un partit especial per a ell. Potser pels nervis va començar accelerat i el van superar massa fàcilment en alguna acció, però va fer un pas endavant i va acabar fent molt bones accions.
aleix garcia (90’)
assistent
Va aparèixer poc en els compassos inicials de matx, més avançat que en altres partits i apareixent en zones més letals. De fet, així va assistir, en una acció perfecta, Toni Villa en el 0-1. Bon partit en línies generals.
iván martín (81’)
sacrificat
Quan el Girona va tenir el control va saber aparèixer en zones de perill, tot i que segurament amb menys continuïtat que en els últims partits. Quan tocava patir, era el primer a recular. Més feina fosca que visible.
toni villa (63’)
Golejador
Molt bon partit de l’extrem, arrodonit amb el seu primer gol amb el Girona definint a la perfecció una assistència d’Aleix Garcia. A banda del gol, es va fer un fart d’encarar Oliván, amb sort diversa, i es va sacrificar en defensa.
riquelme (81’)
omnipresent
Tenia moltes ganes de tornar a fer un partit com els de començament de lliga, i així va ser. Va encarar una vegada i una altra, marxant gairebé sempre i generant molt perill. Va tenir molt bones ocasions, però li va faltar encert en la definició.
taty (71’)
desgastat
Molt bona feina en la pressió excepte una entrada innecessària que li va costar la cinquena targeta groga del curs. Va tenir una bona ocasió a pilota aturada, però després no va tornar a arribar bé a posició de rematada.
samu (27’)
tocador
Amb la seva entrada l’equip va tenir grans minuts de joc a tres quarts, però no va tenir la sort que alguna de les accions acabés bé.
yangel H. (19’)
vital
Ahir sí, una rematada de cap arribant des de la segona línia va servir per empatar el partit en el seu retorn al terreny de joc.
stuani (19’)
xiulat
Gairebé no va entrar en joc, sense poder rematar cap cop. Va rebre la ira de l’afició local.
valery (9’)
present
Un mal control va evitar, just després d’entrar, que es quedés completament sol davant del porter.
yan c. (9’)
decisiu
No va sortir a passeig. Va lluitar per cada pilota i va posar una centrada perfecta en l’acció del 2-2.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)