Girona

Entrades exhaurides pel Girona-Barça

El Girona ha informat que ja no queden entrades disponibles de cara al partit que enfrontarà als gironins i al Barça el proper dissabte 28 de gener a les 16:15. D’aquesta manera, el ple a l’estadi de Montilivi està garantit i només es posaran a la venda aquelles localitats que els abonats alliberin perquè no poden assistir a l’enfrontament –inclòs amb el carnet.

Des de les 11 del matí, el Girona ha obert el període per comprar entrades corresponents al partit contra el Barça. La prioritat en aquesta fase era per als socis que ha gaudit d’un 10% de descompte per a un màxim de dues entrades per cadascú. Des dels primers minuts que s’ha obert la venda, la web del club ha registrat “cues” virtuals de socis que volen fer-se amb alguna entrada addicional. Per tant, com era de preveure, els mateixos socis han esgotat les entrades disponibles per a un duel que suposarà el ple de Montilivi per primera vegada en el que va de campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)