Girona

Yangel Herrera i Valery pateixen dues lesions musculars

El Girona ha comunicat que Yangel Herrera i Valery Fernández pateixen dues lesions musculars que els mantindran allunyats diverses setmanes dels terrenys de joc. El migcampista veneçolà, que ja s’havia lesionat en dues ocasions en el que va de curs, s’ha fet una lesió al septe lateral del soli dret i estarà entre quatre i sis setmanes de baixa, mentre que l’escalenc s’ha fet mal al bíceps femoral de la cama dreta i estarà dues setmanes fora dels camps. Aquestes dues lesions són un contratemps més per a Míchel Sánchez, que podria recuperar David López de cara al proper duel contra el Cadis però que mantindrà les baixes dels lesionats Ibrahima Kebé, Reinier Jesús i Yan Couto.

En la posició al mig del camp, el tècnic de Vallecas no té gaire efectius. I és que, a les lesions d’Ibrahima Kebé i Reinier, s’ajunta la marxa de Terrats, cedit al Vila-real B. Per tant, Borja García, que surt d’una lesió, i Iván Martín són els únics competidors per a una de les tres posicions a la medul·lar en el 4-3-3 i Oriol Romeu i Aleix García no tenen un relleu natural, més enllà de David López, que hauria d’avançar la seva posició des de l’eix de la defensa i jugar de pivot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)