Stuani salva els mobles a última hora

Girona 1 Cadis 1

GIRONA:Juan Carlos, Santi Bueno, Bernardo, Javi Hernández (Stuani, 52’), Arnau, Oriol Romeu, Aleix Garcia, Miguel (Valery, 87’), Yangel (Toni Villa, 80’), Riquelme (Vallejo, 80’) i Taty.CADIS:Ledesma, Iza (Zaldua, 59’), Luis Hernández, Chust, Espino, Alcaraz, San Emeterio (Jose Mari, 59’), Iván Alejo (Juan Cala, 71’), Álex Fernández (Brian, 77’), Sobrino i Negredo (Choco Lozano, 59’).GOLS:0-1 (46’) Álex Fernández. 1-1 (102’) Stuani, de penal.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc).VAR:González González (col·legi de Castella i Lleó).T.G.:Aleix Garcia (45+1’), Santi Bueno (54’), Arnau (64’) i Tary (69’), del Girona, i Sobrino (5’) San Emeterio (23’) i Alcaraz (62’), del Cadis.T.V.:cap.PÚBLIC:9.927 espectadors a l’estadi de Montilivi

El partit de la primera volta entre el Girona i el Cadis va ser igualat i ple de polèmica, sobretot en la segona part. El conjunt gadità va sumar un punt a Montilivi, però també es pot dir que els de Míchel en van esgarrapar un, en l’últim sospir, gràcies a un penal forçat per Manu Vallejo, ja fora de la plantilla, i transformat per Stuani, que serà baixa en la tornada per acumulació de targetes. Els de Sergio González es van avançar amb un gol d’Álex Fernández en l’inici del segon acte. Els blanc-i-vermells van marcar dues dianes però el VAR les va anul·lar totes dues, la primera per una suposada falta del Taty en una rematada de Cala a la seva pròpia porteria que ningú més va veure. Al final, ja en el minut 102, i per a desesperació del conjunt visitant, Stuani va superar Ledesma, que tot i endevinar la trajectòria del xut no va poder evitar l’1-1.