Girona

L’1x1 del Girona contra l’Almeria

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
SEGUR
L’argentí va estar molt segur sota els pals, tot i estar venut en els dos gols finals. En la primera meitat va estar segur en el joc aeri i va estar molt fi amb la pilota als peus. Va poder dividir la pressió de Luis Suárez en la sortida de la pilota.
aRNAU (9o’)
aSSISTENT
Així com creix l’equip, també ho fa el jove lateral català, que es troba molt còmode en el sistema de 4. Arnau va assistir en una gran centrada el Taty en el primer gol. En el gol del rival, li va faltar contundència amb la centrada de Robertone.
BUENO (90’)
pRECÍS
No va tenir gaire feina, però va guanyar molts duels a Luis Suárez als espais. En el canvi de joc va estar precís i va poder trencar molt bé la pressió ofensiva amb Romeu al 4. Per posar una pega, no va estar gaire fi en el gol de Ramazani.
JUANPE (90’)
progressiu
Va ser una de les sorpreses a l’onze. Tot i iniciar el matx amb algun dubte en sortida de pilota, juntament amb Bueno, van tenir pocs motius per preocupar-se en el primer temps. En el segon va patir més a les zones de rematada dels rivals.
jAVI (83’)
GOLEJADOR
Va tornar al terreny de joc per la porta gran. Va estar molt atent a la marca de Baptistao i Ramazani i va tenir temps per intervenir en zona d’atac. Seu va ser el quart gol, que va fer aixecar l’afició del seu seient. Un recanvi ben trobat.
oRIOL ROMEU (90’)
ROCÓS
Montilivi sempre agraeix la seva entrega i la seva capacitat per guanyar duels. Ahir ho va fer des d’un bon inici. El català no va poder trobar la regularitat amb la pilota i la va perdre alguna vegada en la segona. Un notable consolidat.
ALEIX GARCÍA (90’)
DOMINADOR
Va completar tot el partit i va ser el jugador amb un joc més regular de l’equip. No va perdre pilotes i va assistir Roro en una moment àlgid de l’equip. El d’Ulldecona va ser la brúixola en tot moment i va portar l’equip a fluir en atac.
TSYGANKOv (65)
PUNYAL
En la seva estrena en l’onze titular, va deixar senyals del jugador que és. Va ser un actiu molt important en el primer temps per desbordar a la banda dreta i va acabar fent el segon. En el quart gol, va assistir de taló en un gran gest.
BORJA GARCÍA (83’)
VETERÀ
No va ser dels jugadors que van destacar més, però va tornar a donar oxigen a l’equip quan més ho necessitava amb pilota. El madrileny va ser substituït en el minut 83 i va aguantar molt bé físicament. Una bona notícia per als de Míchel.
RIQUELME (75’)
INSPIRAT
El millor partit que se li recorda amb el Girona. No només va marcar el tercer gol, també va assistir Tsygankov i va fer anar de corcoll Mendes en la primera part, i Chumi en la segona. Va repartir joc, talent i sacrifici durant el matx.
CASTELLANOs (75’)
descansat
Després de sis partits sense marcar, l’argentí va obrir la llauna amb un contundent cop de cap que Fernando no va poder fer-hi res. Va sortir guanyador de molts duels aeris i va saber jugar bé d’esquenes. Un partit per recuperar l’ànim.
villa (25’)
atrevit
Va entrar i no va estar fi en l’acció prèvia al gol de Ramazani, però de mica en mica va millorar amb pilota i va assistir al cinquè gol.
ivan (15’)
eficaç
Quan portava 1 minut al camp va marcar el cinquè, tot i que la intenció era assistir a Stuani; al final ho va poder fer en l’últim gol.
stuani (15’)
imant
Sempre que entra té una ocasió de gol. Va estar en el lloc indicat i en el moment preciós.
CALLENs (83’)
Polivalent
El peruà va entrar al lateral esquerre per Javi. Va estar correcte i no va patir en accés-
ARTERo (70’)
ORGULL
Ricard Artero va debutar a 1a divisió entrant en el lloc de Borja. Un orgull gironí.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)