Girona

Míchel: “Espero poder estar a la ciutat esportiva. És un pas endavant”

En un dia històric per al Girona per la presentació del projecte de la ciutat esportiva, Míchel Sánchez també ha valorat aquesta gran notícia en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge al camp de l’Athletic (14h), en què també ha analitzat quines poden ser les claus del partit.

Les baixes

“S’ha lesionat aquesta setmana Callens i també continuen lesionats Yan Couto, Yangel Herrera i Ibra Kebé. Valery ja pot jugar, és el que recuperem iés una bona notícia per l’equip. Tenim algun dubte amb Toni Villa, perquè s’ha fet mal al genoll i demà veurem si pot jugar.”

La ciutat esportiva

“Per mi poder viure un acte com el d’aquest matí és espectacular. Sento que sóc un més en aquest club i estic encantat perquè per mi també és un dia històric. És un pas endavant molt gran del Girona i espero estar en aquesta ciutat esportiva i poder-hi entrenar.”

“Penso que des de fora també es veu. Aquesta temporada era pel creixement del club i de l’equip, i la ciutat esportiva és el primer pas que demostra aquesta situació. Si mires jugadors com Oriol Romeu, Yangel Herrera o Tsygankov, a més d’altres jugadors que han crescut molt, per mi és un aparador. Aquest club està fent les coses espectacularment bé i per això penso que és el millor lloc on un entrenador com jo pot estar. Penso que el club ha fet les coses molt bé.”

L’Athletic

“És l’equip amb millor pressió després de pèrdua. És un equipàs, que fa que hagis de defensar molta estona i hem de fer un gran partit, perquè hem d’aconseguir que corrin a la seva esquena. És un equip que pressiona molt bé cap endavant. Serà un ambient espectacular i per nosaltres és un partit en què volem fer les coses molt bé, perquè necessitem guanyar.”

La renovació

“Ja veurem, però el pas endavant està fet. Per mi és el millor lloc on puc estar i hi vull estar. Més que el contracte és la meva sensació i el meu creixement com a entrenador. Estic feliç. Vull mantenir la categoria i estar molts anys a primera”

Sense relaxació

“No hi ha cap camp on nosaltres no tinguem motivació. És impossible perquè som els últims a arribar a primera. Estar a primera divisió és un premi que ens hem guanyat però ens hem de guanyar la continuïtat a la categoria i per això hem de respectar a qualsevol rival. Demà passat és un partit espectacular per l’ambient, l’escenari i el rival, però per mi a Cadis era el mateix. Cada rival és igual. No crec que cap jugador pensi el contrari i nosaltres hem de mirar que fent les coses bé és possible guanyar a qualsevol rival i som un equip que quan competeix amb la seva millor versió el rival també ho passa malament.”

“Per mi és importat que fem un partit amb responsabilitat, sent nosaltres mateixos. Aquesta personalitat i humilitat l’equip ho ha demostrat sempre i ha de ser aixi. Qualsevol rival té un nivell molt alt. El que hem fet aquesta setmana és no posar el vídeo després del partit contra l’Almeria, perquè aquests dies hem sortit a molts llocs. He vist els gols mil cops, i per això des de l’inici de la setmana només hem parlat de l’Athletic i la pressió salvatge que fa durant els noranta minuts”.

Athletic o Getafe

“Si he d’escollir guanyar-ne un aquest que és el següent. No miro els resultats, sinó el rendiment. Contra el Betis vam fer un partidàs i vam ser superiors, però pels detalls vam perdre. Contra l’Atlético també vam fer un bon partit. El reusltat no vol dir res, però a Cadis no vam ser l’equip que volem. Això és així, per això només demano als jugadors que diumenge siguem nosaltres mateixos.”

La millor versió de tots

“Sempre he dit que el dia a dia d’aquest equip és fantàstic, perquè tothom dona la seva millor versió cada dia i això és molt important. Si entrenem com equip col·lectivament, amb compromís, l’equip és millor. Tenim un gran equip i no són només paraules, és la veritat. Per mi és important que tots estiguin en la seva millor versió, és la meva principal preocupació.”

El guió de San Mamés

“Després de guanyar l’Almeria vam parlar que després de guanyar és normal que estiguem una mica crescuts, i necessitem patir molt. És possible que per moments ens veiem més en defensa que en atac i necessitem que el jugador coneixi aquesta situació, perquè pot passar. No posar el vídeo de l’Almeria era per això. Nosaltres juguem bé i podem fer un gran partit i guanyar, però no vull que el jugador es trobi una situació que no hem preparat. Pressionarem a dalt, segur, i volem tenir la pilota, però l’Athletic també juga i necessito que jugadors com Aleix, Borja o Viktor entenguin que per moments haurem de patir, i això ens pot passar sense pilota.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)