Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

Gazzaniga (90’)
eficaç
Va estar bé en sortida de pilota, jugant entre línies i seleccionant bé les pilotes llargues. En els gols locals, no va poder fer-hi res. Va aturar un penal decisiu que es va haver de repetir, en la segona ocasió, va tapar bé el xut final d’Isi.
arnau (90’)
treballador
Va cometre una errada en l’acció del penal a Álvaro García i no va estar del tot fi en les accions defensives. En línies generals, el jugador va patir contra un banda esquerra molt llarga. Arnau va créixer a una 2a part més ofensiva.
bueno (90’)
consolidat
A l’inici no es va trobar gaire còmode amb un Camello i Comesaña molt mòbils a camp rival. Va anar creixent en el rendiment i va acabar liderant la línia defensiva. Li va faltar, sobretot a la primera part, contundència en els refusos.
david (90’)
disciplinat
En els espais, David va patir la rapidesa de l’atac del Rayo, sobretot en els canvis de Ritme. Va estar atent rectificant una xut de Trejo i va anar millor en les accions dividides en defensa. En el 2n gol local va perdre la posició amb Romeu.
miguel (45’)
tou
Va disputar un primera meitat per oblidar. El jove lateral esquerra va perdre pilotes en l’inici de la sortida i no va ser contundent. Va patir molt amb Isi i no va estar prou contuddent en el segon gol local de Trejo. Míchel el va substituir.
romeu (90’)
guia
En sortida de pilota, va aguantar la possessió del Girona a la pressió asfixiant local. Quan va brillar més va ser a la segona que va posar més rapidesa al joc ofensiu de l’equip. Quan Romeu es pot desplagar en atac, l’equip és un altre.
tsygankov (90’)
letal
Quan semblava que no havia entrar en bon peu en el matx, Viktor va estar murri per carregar a dins l’àrea i aprofitar un refús del porter local. Va estar letal en la rematada, tot i que el van tapar molt bé en les accions a dins l’àrea local.
Iván (90’)
progressiu
Tot i que no acaba de trobar un perfil ofensiu, el futbolista no va perdre pilotes i va intentar suplir la baixa d’Aleix. Quan mira cap a porteria passen coses i ahir ho va provar amb un xut des de lluny. Li falta més caràcter sense l’esfèrica.
borja (87’)
planer
Noo va estar còmode amb l’anada i tornada que va plantejar el Rayo, un cop més no va entrar en joc en una primera meitat on l’equip no va trobar l’ordre. A la represa, va fer un pas endavant i va agar el timó sense Trejo al camp.
Riquelme (45’)
anul·lat
Tot i que va començar essent dels jugadors més profunds i ràpids en el joc; el jugador va anar baixant el ritme i perdent pilotes a la zona d’atac. Míchel no li va agradar que donés peu al Rayo a córrer al contarcop i el va substituit al 45
castellanos (85’)
corcó
L’argentí va tornar a topar amb la falta de gol i no va ser perquè el davanter no ho va intentar. En moltes ocasions, Taty va servir per estirar les línies amb el joc d’esquenes a Catena i Lejeune. Demitrievski va evitar que marxés anotant gol.
villa (45’)
incisiu
Va donar un aire nou a l’equip a la banda esquerra. El futbolista va saber jugar a l’u per u des d’un inici. Va provocar accions de perill.
javi (45’)
clau
Va ser clau per donar més presència al seu equip. Va estar fi en defensa i molt fi en atac. Va assistir a Viktor en el gol de l’empat a dos.
stuani (8’)
clàssic
El canvi per l’argentí ja és un dels més habituals en els partits; Stuani no va poder rematar a porteria i va entrar molt poc en joc.
reinier (5’)
Tens
El brasiler va entrar tens en el partit; va jugar de doble punta amb Stuani i no va disposar d’accions. El joc estava lluny de les àrees.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)