Santi Bueno debuta per la porta gran amb l’Uruguai

El central del Girona ha estat titular i ha jugat els 90 minuts en l’empat contra el Japó (1-1)

El central del Girona Santi Bueno ha debutat aquest migdia com a internacional absolut amb la selecció de l’Uruguai. En la seva primera convocatòria el blanc-i-vermell ha estat titular en l’onze de Marcelo Broli i ha disputat els 90 minuts del partit amistós contra el Japó disputat a Tòquio, que ha acabat amb empat a un. El guió era el somiat per a Bueno, i és que un gol del migcampista del Madrid Fede Valverde (38’) havia avançat el combinat uruguaià en el marcador, però en el tram final de partit Nishimura ha marcat el gol de l’empat (75’) evitant que Santi Bueno i els seus deixessin la porteria a zero i aconseguissin la victòria.