Girona

Gazzaniga: “Ens hem de centrar en objectius a curt termini”

El porter del Girona ha valorat la situació de l’equip després de l’entrenament obert a Riudarenes

Després de l’entrenament obert que el Girona ha realitzat aquest matí a Riudarenes el porter Paulo Gazzaniga ha atès els mitjans de comunicació per valorar l’ambient que es viu dins del vestidor després de la victòria contra l’Espanyol i quina és la mentalitat de l’equip per afrontar el tram final de temporada.

De l’Espanyol al Barça

“Estem contents. Hem tornat avui després d’aquests dies de descans després de guanyar a l’Espanyol, que ens ha donat confiança. Estem més animats i ara preparem el partit amb moltes ganes i molta energia com en cada partit.”

La classificació

“Tenim la idea clara que hem d’anar partit a partit i a poc a poc. Ens hem de centrar en objectius a curt termini i el que tenim ara és el del Barça, que també és un partit molt important. Tot el que sigui sumar d’aquí a final de temporada serà positiu.”

El Barça

“Nosaltres intentarem fer el nostre partit i el nostre joc, com segur que dirà Míchel. Hem de ser valents i jugar bé, perquè si som valents i juguem malament no servirà de res. La idea és mantenir sempre el nostre estil de joc.”

Encaixar menys

“Tots els partits són complicats i més contra el Barça, però nosaltres sempre intentem defensar de la millor manera possible. Deixar la porteria a zero és un objectiu, però si els de dalt estan bé això també ens ajuda molt.”

La millora al darrere

“Estem treballant tots els dies i estem fent les coses bé, més enllà dels gols que encaixem. Aquest és el camí que hem de seguir.”

La permanència

“Això encara és molt llarg i queden molts partits, molts punts en joc i són molts els equips que estan en aquesta situació com la nostra. Hem d’anar partit a partit.”

L’entrenament obert

“És veritat que en tots els partits sentim a prop la nostra afició, fins i tot a fora que es fan notar. Però tenir l’afició avui aquí i sentir el seu recolzament és un extra.”

El futur

“Estic còmode al Girona i m’hi trobo molt bé amb la família i els companys i cos tècnic que des del primer dia m’han tractat molt bé. El primer objectiu és el de mantenir-nos a primera i després ja es veurà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)